You are here:

VIDEO | Marius Şumudică, primul antrenament la Rapid. Sute de suporteri giuleşteni au fost prezenţi

VIDEO | Marius Şumudică, primul antrenament la Rapid. Sute de suporteri giuleşteni au fost prezenţi

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică (53 de ani) a susţinut deja prima şedinţă de antrenament la echipa de club pe care a preluat-o în calitate de antrenor, Rapid.

Şumudică, primul antrenament la Rapid. Suporterii giuleşteni au asistat cu sutele

Rapid a intrat într-o nouă eră. Marius Şumudică este succesorul lui Neil Lennon la conducerea băncii tehnice.

Tehnicianul a susţinut deja prima sa conferinţă după ce şi-a ocupat noua funcţie la clubul sufletului său.

Iar la scurt timp s-a pus şi pe treabă. A condus deja primul antrenament al echipei giuleştene, unul la care au asistat nu mai puţin de 500 de suporteri, conform Vişiniu, care a publicat şi un clip video cu această sesiune de antrenament.

Rapid se află într-o criză profundă în acest început de sezon. Este singura echipă din campionat care încă nu a câştigat nici măcar un meci, în şase etape, în care a acumulat doar cinci puncte.

”M-am întors acasă. Ieri a fost una dintre cele mai frumoase zile din cariera mea. Le mulţumesc domnilor Şucu şi Angelescu, au ţinut acest club în viaţă. 

Îl cunosc şi pe Vio Moldovan, am jucat împreună. Eu vreau să am rezultate, nu trebuie să ne creăm alibiuri, să scoatem maxim din următoarele două meciuri. Eu o să vorbesc mai puţin şi o să fac mai mult”, declara Şumudică, la conferinţa sa de presă.

”Marius ne-a promis că va aduce înapoi energia Rapidului. Locul nostru nu e aici. Lucrurile bune nu se pot vedea dacă nu avem rezultate”, puncta şi Dan Şucu, prezentarea noului antrenor al Rapidului, Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: rapidmarius sumudicaantrenament rapid 

viewscnt
Articole similare