Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Stoichiţă, căzătură antologică pe gheaţă. "Fault. Ce e aici, mă?". Aflat la câţiva metri, Balaj s-a amuzat copios

VIDEO | Mihai Stoichiţă, căzătură antologică pe gheaţă. "Fault. Ce e aici, mă?". Aflat la câţiva metri, Balaj s-a amuzat copios

CFR Cluj

Comentarii

Director tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a fost prezent la Voluntari - CFR Cluj 0-1, în Superligă, dar a fost ghinionist la plecare. Oficialul FRF a alunecat pe gheaţă, iar căzătura acestuia l-a amuzat pe preşedintele lui CFR Cluj, care a râs după ce s-a asigurat că totul e în regulă.

VIDEO | Mihai Stoichiţă a căzut din cauza gheţii după Voluntari - CFR Cluj 0-1

FC Voluntari - CFR Cluj a avut şi invitaţi din fotbal, care au urmărit victoria care a dus la schimbarea liderului în Superligă. După ce ardelenii s-au impus cu 1-0, Mihai Stoichiţă a avut probleme cu echilibrul. 

În afara stadionului, oficialul FRF a fost surprins în timp ce a trecut pe lângă zona în care preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a oferit primele reacţii după ce echipa pe care o reprezintă a obţinut cele trei puncte. 

Însă, Mihai Stoichiţă a fost ghinionistul care a alunecat pe gheaţa formată în acea zonă. 

Conducătorul de la Casa Fotbalului a picat, iar cei din jur s-au speriat preţ de câteva secunde. Mihai Stoichiţă a fost ajutat să se ridice, iar lângă el a sosit şi Cristi Balaj. 

"Băi, băiete, bă. Ce e aici, mă? Nu m-am lovit, nu mă doare", a spus Mihai Stoichiţă. 

După ce s-a asigurat că nu e rănit, Cristi Balaj s-a amuzat copios cu reporterii din jurul său şi a făcut trimitere la cariera sa de arbitru: "Simulare", a glumit oficialul lui CFR Cluj. 

CFR Cluj a revenit pe primul loc în Superligă după 1-0 cu Voluntari

CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a XXIII-a a Superligii. În urma acestui rezultat, clujenii au revenit pe primul loc în clasament. Paz, în proprie poartă, a fost autorul unicului gol al meciului, în minutul 69.

În urma acestui rezultat, clujenii au revenit pe primul loc în clasament, cu 50 de puncte, Farul fiind pe 2, cu 48 de puncte. Locul trei este ocupat de Rapid, cu 42 de puncte, iar pe 4 şi 5 se află FCSB şi Universitatea Craiova, cu câte 41 de puncte.

 

Afla mai multe despre: mihai stoichitacristi balajvoluntari cfr clujmihai stoichita a cazut pe gheatacazatura mihai stoichita 

viewscnt
Articole similare