Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moruţan, show în Turcia cu fosta echipă a lui Şumudică. Genialitatea românului i-a înnebunit pe comentatorii turci

VIDEO | Moruţan, show în Turcia cu fosta echipă a lui Şumudică. Genialitatea românului i-a înnebunit pe comentatorii turci

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan (24 de ani) a contribuit din plin la victoria echipei sale, Ankaragucu, în meciul cu fosta echipă a lui Marius Şumudică, Gaziantep.

Moruţan a contribuit la victoria lui Ankaragucu în meciul cu Gaziantep

Ankaragucu a reuşit să câştige partida cu Gaziantep, scor 3-1, în etapa a 32-a din campionatul Turciei.

La gazde, Olimpiu Moruţan a fost titular şi a pasat decisiv spectaculos la primul gol, cel marcat de Bekiroglu, în minutul 31. Acelaşi jucător a reuşit ”dubla” în minutul 68. Sowe a înscris şi el în minutul 65. 

Moruţan a ieşit în minutul 90+3. A fost cel de-al treilea assist reuşit de român în actuala stagiune. Mai are două goluri, în 29 de partide jucate în campionat.

La oaspeţi, toţi cei patru români au fost titulari: portarul Florin Niţă, fundaşul Deian Sorescu, mijlocaşul Alex Maxim şi atacantul Denis Drăguş. Dintre aceştia, doar Maxim a fost schimbat, în minutul 79. Ceilalţi trei au fost pe teren pe toată durata meciului.

Pentru Gaziantep, cea care a deschis scorul, a marcat Jevtovic, în minutul 7. Drăguş a luat un cartonaş galben (38) la fosta echipă a lui Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: olimpiu morutanturciaalex maximdeian sorescudenis dragusflorin nitastranieri 

viewscnt
Articole similare