Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”North London Derby” cu incidente la final. Un fan Tottenham l-a lovit cu piciorul în spate pe Ramsdale, portarul lui Arsenal

VIDEO | ”North London Derby” cu incidente la final. Un fan Tottenham l-a lovit cu piciorul în spate pe Ramsdale, portarul lui Arsenal

Premier League

Comentarii

Arsenal s-a impus fără mari emoţii în ”North London Derby”, dar duelul a fost marcat de un incident care nu face cinste suporterilor echipei gazdă. Un fan Tottenham l-a lovit cu piciorul în spate pe Ramsdale, portarul liderului din Premier League.

Arsenal a învins, în deplasare, scor 2-0, formaţia Tottenham Hotspur, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Premier League.

”Tunarii” au rezolvat ”North London Derby” încă din prima repriză. Mai întâ a fost surprinzătorul autogol al lui Hugo Lloris, din minutul 14, apoi a venit golul marcat de Martin Odegaard în minutul 36, din pasa lui Bukayo Saka.

VIDEO | ”North London Derby”, marcat de incidente la final

Deşi a încheiat meciul cu Richarlison, Son Heung-Min şi Kane pe teren, Tottenham nu a reuşit să revină în joc şi Arsenal mai face un pas către titlul de campioană. 

Totuşi, finalul duelului a fost marcat de un incident între suporterii lui Tottenham şi jucătorii lui Arsenal.

Probabil supărat din cauza eşecului suferit de echipa sa favorită, un fan al lui Spurs i-a dat cu piciorul în spate lui Ramsdale, portarul lui Arsenal.

Incidentul a avut loc după fluierul final, când portarul s-a dus la margine, în spatele porţii, şi s-a aplecat pentru a-şi lua sticla de apă.

Tottenham a condamnat, într-un comunicat, gestul suporterului, precizând că “violenţa nu are ce căuta în fotbal”.

Clubul a promis că va coopera cu poliţia, cu Arsenal şi cu Aaron Ramsdale pentru ca în acest caz să se decidă cea mai dură sancţiune, inclusiv o interdicţie de acces pe stadionul echipei Tottenham.

Datorită acestei victorii, Arsenal este lider solitar în Anglia, cu 47 de puncte din 18 meciuri disputate, la opt puncte de Manchester City, ocupanta locului secund.

 
 

Afla mai multe despre: tottenham arsenalpremier league 

viewscnt
Articole similare