Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Prietenii” Ramos şi Messi. Primul a marcat din penalty-ul obţinut de cel de-al doilea. Reacţiile fanilor: "Am văzut tot în viaţa asta"

VIDEO | ”Prietenii” Ramos şi Messi. Primul a marcat din penalty-ul obţinut de cel de-al doilea. Reacţiile fanilor: "Am văzut tot în viaţa asta"

PSG

Comentarii

Sergio Ramos şi Lionel Messi au ajuns prieteni, după ce au fost rivali ani de zile în Spania, pe vremea în care evoluau la Real Madrid, respectiv Barcelona.

PSG a început noua ”eră” sub comanda antrenorului Christophe Galtier cu o victorie în primul meci de verificare din presezon.

Campioana Franţei a câştigat cu scorul de 2-0 în faţa celor de la Quevilly-Rouen, formaţie din liga a doua franceză.

Ramos a marcat din penalty-ul obţinut de Messi. Reacţiile fanilor: "Am văzut tot în viaţa asta"

Primul gol a fost cu adevărat ceva special. A fost colaborare între Messi şi Ramos. Rivali de-o viaţă, cei doi au ajuns colegi în capitala Franţei, iar acum se bucură împreună pentru reuşita unui gol.

Messi a scos un penalty, iar Ramos l-a transformat. Momentul a fost filmat şi a devenit viral în mediul online, iar reacţiile internauţilor nu au întârziat să apară.

"Sergio Ramos marcând dintr-un penalty obţinut de Lionel Messi este ceva ce nimeni nu şi-ar fi imaginat că se poate întâmpla", "Messi sărbătorind cu Ramos... trebuie să mă obişnuiesc cu asta", "Dacă cineva mi-ar fi spus că Ramos marchează dintr-un penalty obţinut de Messi aş fi râs", "Am văzut tot în viaţa asta" au fost doar câteva dintre comentariile apărute imediat după momentul oferit de cei doi mari fotbalişti.

Messi a evoluat la FC Barcelona timp de 17 sezoane (2004-2021), în timp ce Ramos a fost legitimat la Real Madrid pe o perioadă de 16 ani (2005-2021).

Vara trecută, ambii jucători au sosit la PSG liberi de contract. În campionatul din Franţa, cele două vedete urmează să se dueleze cu Rareş Ilie, noul sosit la OGC Nice.

Afla mai multe despre: messiramospsg 

viewscnt
Articole similare