Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Problemele nu se mai termină la Juventus! Max Allegri a fost surprins în cazino. Antrenorul ”Bătrânei Doamne”, suspectat că ar fi pariat pe meciurile din Italia

VIDEO | Problemele nu se mai termină la Juventus! Max Allegri a fost surprins în cazino. Antrenorul ”Bătrânei Doamne”, suspectat că ar fi pariat pe meciurile din Italia

Serie A

Comentarii

Scandalul pariurilor din Italia ia amploare pe zi ce trece. După ce a anunţat că peste 50 de jucători din Serie A au mizat pe meciuri de fotbal, Fabrizio Corona a postat un videoclip pe contul personal de Instagram în care Massimilano Allegri se afla la o masă, în interiorul unui cazino.

Conform presei din Italia, antrenorul lui Juventus se afla în Montecarlo în perioada pandemiei de Coronavirus şi a fost surprins în momentul în care se juca poker de un alt participant. Jurnaliştii italieni merg mai departe şi spun că tehnicianul ”Bătrânei Doamne” ar fi avut o persoană de încredere căreia i-ar fi dat 3.000 de euro pentru a-i plasa pariuri pe meciuri din Serie B. În cazul în care anchetatorii italieni vor demonstra acest lucru, Max Allegri va fi suspendat.

VIDEO cu Max Allegri la masa de poker

Care sunt meciurile pe care a pariat Nicolo Fagioli

”Am pariat, atât pe meciuri din campionatul intern, cât şi pe ceel internaţionale. Nu am pariat niciodată pe meciuri în care au fost implicate Juventus şi Cremonese. Obişnuiam să mizez pe meciuri ce erau în desfăşurare. Am pariat pe Torino - Milano, în octombrie 2022, Real Madrid - Internazionale Milano (2021) şi Porto - Atletico de Madrid (2022).

După septembrie 2022, am început să pariez pe orice eveniment sportiv transmis în direct la TV. În mare, mizam pe meciuri din Serie B şi Lega PRO (n.r. Liga a treia italiană)”, a spus Fagioli, pentru Corriere dello Sport.

Există viaţă pentru Fagioli şi după ”Scommesse”

În decursul acestei zile, presa din Italia a anunţat ca Juventus Torino nu va renunţa la serviciile lui Fagioli. Fostul jucător al lui Cremonese se va antrena în continuare cu ”Bătrâna Doamnă”, însă îşi va susţine echipa din tribune. De asemenea, bianconerii nu îi vor reduce salariul mijlocaşului.

 

Afla mai multe despre: juventusserie aitalia 

viewscnt
Articole similare