You are here:

VIDEO | Real Madrid a făcut scor cu Valencia, Barcelona, egalată în ultimele minute de Granada. Toate golurile zilei de sâmbătă din La Liga sunt AICI

VIDEO | Real Madrid a făcut scor cu Valencia, Barcelona, egalată în ultimele minute de Granada. Toate golurile zilei de sâmbătă din La Liga sunt AICI

La Liga

Comentarii

Real Madrid a câştigat primul său meci de campionat în 2022, după înfruntarea de acasă cu Valencia. Galacticii au primit un penalty uşor în finalul primei reprize, iar Benzema a ajuns la cota 16 în La Liga, fiind liderul marcatorilor din Spania.

Revenit după COVID-19, Vinicius jr. a ieşit la rampă în partea a doua. Brazilianul a reuşit o "dublă" şi a ajuns la 12 reuşite stagionale, care îl plasează imediat în spatele lui Benzema în ierarhia golgheterilor. În final, Valencia a primit şi ea penalty, iar Guedes a marcat abia după respingerea lui Courtois. Benzema a închis tabela cu o execuţie frumoasă şi a ajuns la 301 goluri în tricoul alb în toate competiţiile. Real s-a impus şi şi-a consolidat poziţia de lider în La Liga, cu nouă puncte peste Sevilla, care are însă două meciuri mai puţin disputate.

Barcelona a ratat victoria la Granada în ultimele minute. Cu o mulţime de jucători tineri în teren, catalanii au înscris cu ajutorul veteranilor. Dani Alves a centrat, iar Luuk de Jong a marcat pentru 1-0. A fost al doilea gol la rând înscris de olandez în campionat. Gavi şi-a lăsat echipa în 10 după ce a luat al doilea galben în final. Puertas a salvat punctul pentru Granada. A şutat senzaţional în urma unui corner, iar Barca e pe 6 după 20 de etape.

Real Sociedad a pus capăt unei serii de şase meciuri de campionat în care a câştigat un singur punct. Bascii au trecut acasă cu 1-0 de Celta Vigo, după reuşita din startul meciului a lui Oyarzabal. A fost golul opt în acest sezon pentru internaţionalul spaniol. Real Sociedad e pe patru în La Liga.

Roberto Soldado a devenit al treilea jucător din istorie care a marcat în La Liga pentru şapte echipe. Fostul star al Realului a punctat pentru Levante în debutul reprizei secunde cu Mallorca.

Goalkeeperul gazdelor Aitor Fernandez a apărat în minutul 63 un penalty bătut de Brian Oliva. Mallorca a avut şi un gol marcat de Fer Nino, dar anulat cu VAR pentru un henţ al veteranului Salva Sevilla. Morales a punctat la ultima fază şi a adus prima victorie pentru Levante în acest sezon de La Liga. Echipa din Valencia era singura din TOP 5 campionate care nu câştigase în acest sezon.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare