Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate Serie A. Napoli, cu un pas mai aproape de titlu. Cele două milaneze nici n-au pierdut, nici n-au câştigat

VIDEO | Rezumate Serie A. Napoli, cu un pas mai aproape de titlu. Cele două milaneze nici n-au pierdut, nici n-au câştigat

Serie A

Comentarii

Napoli şi-a revenit după şocul din etapa trecută, 0-4 cu campioana AC Milan, şi îşi continuă drumul spre titlul aşteptat de mai bine de 30 de ani. Cele două milaneze, AC şi Inter, s-au încurcat. Campioana, acasă cu Empoli, iar vicecampioana, în deplasare cu Salernitana.

Lecce - Napoli 1-2

Napoli este cu trei puncte mai aproape de titlul din Serie A.

Liderul a dezgheţat tabela la Lecce prin căpitanul Di Lorenzo. Gazdele au egalat la începutul reprizei a doua. Ceesay a lovit transversala şi imediat Di Francesco a marcat.

Napoli a câştigat partida cu ajutorul unui autogol comic. Gallo i-a pasat portarului Falcone, care a scăpat mingea în poartă.

Pentru napoletani urmează duelul cu AC Milan din Champions League, de la mijlocul săptămânii viitoare.

Salernitana - Inter 1-1

Inter a început ideal partida din deplasare cu Salernitana. Gosens a deschis scorul după doar şase minute.

A urmat un festival de ratări pentru interişti. Ochoa a fost îngerul păzitor al gazdelor la lovitura de cap a lui Lukaku.

Barella a lovit bara de la distanţă. Lukaku a ratat din nou cu poarta goală în Serie A.

Ocaziile Interului s-au răzbunat. Candreva şi-a îngropat fosta echipă în ultimul minut. Italianul a vrut să centreze, dar mingea l-a depăşit pe Onana şi a intrat în poarta.

Echipa lui Inzaghi are şase meciuri la rând fără victorie în toate competiţiile, fapt ce denotă o criză profundă pentru vicecampioana din sezonul trecut. 

AC Milan - Empoli 0-0

AC Milan şi Empoli au remizat, scor 0-0, într-un meci din etapa a 29-a din Serie A. Milanezii au avut gol anulat în minutul 89.

În partida de pe San Siro, Empoli a rezistat eroic la atacurile milanezilor. Gazdele au solicitat penalty pentru un presupus henţ în careu al lui Ebuehi, în minutul 59, dar, după consultarea sistemului VAR, arbitrul nu a acordat nimic. 

De partea cealaltă, în minutul 89, Giroud a înscris, dar golul a fost anulat pentru un henţ făcut de atacantul francez. S-a încheiat 0-0 la Milano, între Milan şi Empoli.

Pentru Răzvan Marin, care a fost titular la Empoli şi înlocuit în minutul 78, a consemnat meciul cu numărul 100 în Serie A. Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă neutilizată la Milan.

AC Milan este pe locul 3 în campionat, cu 52 de puncte, iar Empoli se află pe locul14, cu 32 de puncte.

Afla mai multe despre: serie anapoliinterac milan 

viewscnt
Articole similare