Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un adevărat ultras! Ştefan Radu, prezent în peluza lui Lazio la derby-ul cu Roma. Imagini fabuloase cu ”Boss” alături de suporteri

VIDEO | Un adevărat ultras! Ştefan Radu, prezent în peluza lui Lazio la derby-ul cu Roma.  Imagini fabuloase cu ”Boss” alături de suporteri

Serie A

Comentarii

”Derby della Capitale” a împărţit, din nou, Roma în două tabere. Roma şi Lazio şi-au dat întâlnire pe Olimpico într-unul dintre cele mai aprinse meciuri din fotbalul european.

După ce a călătorit la Munchen în urmă cu o lună pentru a urmări paritda cu Bayern din optimile Ligii Campionilor, Ştefan Radu a fost, din nou, alături de echipa pentru care a scris istorie.

Fundaşul român, crescut de Dinamo, s-a filmat alături de suporterii formaţiei biancoceleste, prezenţi în sectorul destinat oaspeţilor la derby-ul dintre Roma şi Lazio, şi a postat imagile pe contul personal de Instagram.

Partida poate fi urmărită, în direct pe Orange Sport 1. Înainte de start, Lazio era pe locul şapte, cu 46 de puncte, la şase lungimi în spatele Romei.

  • VIDEO cu Ştefan Radu, prezent în peluza destinată fanilor Lazio

15 ani în tricoul Biancoceleste, o pagină de istorie în ”cartea lui Lazio”

Ştefan Radu s-a transferat de la Dinamo la Lazio în 2008, în schimbul sumei de 4.750.000 de euro. Românul s-a făcut remarcat de la început şi a devenit un idol pe Olimpico, graţie devotamentului şi atitudinii sale.

În tricoul capitolinilor, Radu a adunat 426 de partide, a marcat opt goluri şi a livrat 21 de pase decisive.

Afla mai multe despre: lazioas romaserie aştefan radu 

viewscnt
Articole similare