Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş, decis asupra viitorului său! Unde vrea să joace internaţionalul dorit cu insistenţă de Gigi Becali la FCSB

Vlad Chiricheş, decis asupra viitorului său! Unde vrea să joace internaţionalul dorit cu insistenţă de Gigi Becali la FCSB

Fotbal intern

Comentarii

Vlad Chiricheş (33 de ani) este hotărât să plece de la Cremonese, cele două părţi discutând deja rezilierea contractului.

Vlad Chiricheş, hotărât să rămână în Italia

Deşi fundaşul român este una dintre principalele ţinte ale lui Gigi Becai pentru această perioadă de mercato, şansele ca Vlad Chiricheş să se întoarcă la FCSB sunt foarte mici, mai ales că fotbalistul îşi doreşte o aventură tot în Italia.
 
Presa din Italia anunţă că internaţionalul român are intr-adevăr oferte din România, însă dorinţa sa este să semneze cu Cagliari, echipă interesată de serviciile sale. Oraşul din Sardinia a promovat în Serie A, iar Chiricheş ar fi tentat de această propunere, potrivit calciomercato.com.
 
Românul s-a aflat în discuţii cu Cagliari şi în urmă cu 6 luni, atunci însă nu s-a ajuns la o înţelegere. Dacă acum transferul se va concretiza, atunci Vlad Chiricheş ar începe al optulea sezon în Serie A, şi ar bifa al patrulea club italian, după Napoli, Sassuolo şi Cremonese.

FCSB, doar planul B pentru Vlad Chiricheş

În cazul în care varianta Italia pică, fundaşul s-ar putea întoarce în România, la FCSB, echipă de la care a primit o ofertă consistentă de la FCSB. Gigi Becali este gata să-l recompenseze cum se cuvine pe fotbalist şi să nu mai simtă dorul de Italia.
 
Vlad Chiricheş a mai jucat la FCSB, un an şi jumătate, în perioada ianuarie 2012 - august 2013, când a fost vândut la Tottenham pentru 9,5 milioane de euro.
 
  • 11 milioane de euro a fost cota de piaţă a lui Vlad Chiricheş în 2014, în tricoul celor de la Tottenham.
  • 900.000 de euro este cota de piaţă din prezent a lui Vlad Chiricheş

Afla mai multe despre: vlad chirichesfcsbcagliarigigi becali 

viewscnt
Articole similare