Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vor să ne ia inimile, să le pună pe masa de duminică şi să le povestească nepoţilor cum a fost”. Ovidiu Burcă, discurs şocant după victoria cu Metaloglobus

”Vor să ne ia inimile, să le pună pe masa de duminică şi să le povestească nepoţilor cum a fost”. Ovidiu Burcă, discurs şocant după victoria cu Metaloglobus

Dinamo București

Comentarii

Sâmbătă, în a 11-a etapă a Ligii 2, Dinamo a reuşit să se impună în deplasarea cu Metaloglobus, scor 2-1. În urma partidei, Ovidiu Burcă (42 de ani) a ţinut un discurs şocant, în care a sugerat, metaforic, că adversarii ”câinilor” le vor inimile jucătorilor săi.

Dinamo şi-a continuat seria bună din Liga 2 şi în a 11-a etapă, reuşind să atingă borna de patru meciuri fără înfrângere, perioadă în care a însumat 10 puncte, după ce a învins-o pe Metaloglobus, scor 2-1.

Pentru prima dată în acest sezon, ”câinii” par să aibă şanse măcar la play-off, dacă nu la promovare, dar Ovidiu Burcă este de părere că misiunea alb-roşilor nu este una facilă.

Antrenorul lui Dinamo a sugerat că adversarii îşi dau sufletul pe teren cu ”câinii” şi că depun mai mult efort decât la celelalte partide întrucât doresc să le ”ia inimile din piept” şi să ”le povestească nepoţilor” cum a fost să îi învingă pe bucureşteni.

Ovidiu Burcă, discurs şocant după victoria cu Metaloglobus

Echipa arată total altfel. Am schimbat foarte multe lucruri. Etapa precedentă au pierdut în ultimul minut la Poli Iaşi, ştiam că nu ne aşteaptă un joc uşor.

Eu cred că am controlat jocul în majoritatea timpului, aşa cum ne dorim să facem de fiecare dată, chiar dacă gazonul... vedeţi şi dumneavoastră cum arată.

Ultimele minute au fost tensionate, pentru că au fost şi aceste probleme pe care le-am întâmpinat: cap spart, trei arcade sparte... dar n-avem ce să ne facem. Nu vrem să ne plângem.

Mă bucur că am rezistat până la final, chiar dacă pe final am avut şi doi oameni mai puţin pe teren, inclusiv la faza golului.

Aşa e când joci la Dinamo! Toţi vor să ne bată. Şi nu numai să ne bată. Vor să ne ia inimile din piept şi să le pună pe masa de duminică şi să le povestească nepoţilor cum a fost.

Asta înseamnă să fii la Dinamo. În primul rând trebuie să răspunzi cu aceeaşi intensitate, pentru că altfel ai probleme”, a declarat Ovidiu Burcă.

În următoarea etapă, Dinamo o va înfrunta pe fosta echipă a lui Ovidiu Burcă, CSM Slatina, formaţie pe care actualul antrenor al ”câinilor” a condus-o către promovare în ultima stagiune.

Afla mai multe despre: ovidiu burcă 

viewscnt
Articole similare