Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să fie sănătoşi cu substanţele lor”. Cum a putut să reacţioneze Gigi Becali când a fost întrebat despre cazul de dopaj al Simonei Halep: ”Îi iau banii, titlurile?”

”Să fie sănătoşi cu substanţele lor”. Cum a putut să reacţioneze Gigi Becali când a fost întrebat despre cazul de dopaj al Simonei Halep: ”Îi iau banii, titlurile?”

Simona Halep

Comentarii

Gigi Becali a oferit o reacţie în cazul de dopaj al Simonei Halep (31 de ani). Sportiva româncă a fost suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat la testul anti-doping de la US Open, la care a fost supusă în urmă cu mai bine de o lună.

Simona Halep trece prin cel mai greu moment din cariera sa, după ce a fost prinsă dopată la controlul de la US Open, testând pozitiv cu roxadustat, o substanţă sintetică folosită într-un medicament anti-anemie.

Sportiva româncă a negat că ar fi consumat orice substanţă ilicită cu bună ştiinţă şi le-a promis fanilor că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a îşi dovedi inocenţa.

Există teorii cum că antrenorul său, Patrick Mouratoglou, sau un membru al staffului medical ar fi trădat-o pe Simona, în condiţiile în care roxadustatul este o substanţă foarte greu de obţinut.

În cadrul unei intervenţii telefonice la Antena 3, Gigi Becali a fost întrebat cum se pozţionează în cazul lui Halep şi dacă are vreo părere în legătură cu scandalul izbucnit.

”Să fie sănătoşi cu substanţele lor”

Patronul de la FCSB a oferit o reacţie în stilul caracteristic, imediat ducându-se cu gândul la bani. ”Dacă nu îi iau banii, să fie sănătoşi”, au fost spusele patronului de la FCSB.

"Ce-i face? Îi iau titlurile? Îi iau banii? Nu îi iau banii, nu? Atunci, hai la vedere, dacă nu îi iau bani, să fie sănătoşi cu substanţele lor, cu toţii.

Ea a făcut milioane, a făcut 30-40 de milioane. E o cantitate mică (n.r. care s-a găsit la Simona Halep). Nu mă bag în asta, că nu mă pricep.

Cine se pricepe să se bage. Eu nu ştiu despre asta, aşa că nu pot vorbi", a declarat Gigi Becali.

La aproape 24 de ore de când Simona Halep a anunţat că a fost depistată pozitiv cu roxadustat, Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea şi şi-a anunţat susţinerea faţă de sportivă.

În contextul în care antrenorul francez se numără printre ”suspecţii” din cazul Halep, tăcerea sa atât de îndelungată a fost interpretată în diverse feluri.

Nu toată lumea este de partea Simonei însă, şotul Serenei Williams ironizând-o pe româncă.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare