Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zdenek Ondrasek a semnat. Atacantul dat afară de Becali de la FCSB şi-a găsit o nouă echipă. E a treia din acest sezon

Zdenek Ondrasek a semnat. Atacantul dat afară de Becali de la FCSB şi-a găsit o nouă echipă. E a treia din acest sezon

FCSB

Comentarii

Zdenek Ondrasek a fost unul dintre fotbaliştii aduşi la FCSB cu planuri mari, însă atacantul ceh l-a dezamăgit rapid pe Gigi Becali şi a părăsit vicecampioana României după doar câteva meciuri jucate.

Trei meciuri a prins Ondrasek la FCSB, 110 minute, mai exact. Atacantul ceh a intrat rapid în dizgraţia patronului, iar după eliminarea ruşinoasă suferită de vicecampioana României în preliminariile Conference League, Gigi Becali a luat decizia de a-l îndepărta pe Ondrasek de la echipă.

Plecat rapid de la FCSB, după doar două luni, fotbalistul de 33 de ani şi-a găsit imediat echipă. A semnat în Norvegia, cu Tromso, unde a mai fost legitimat în 2012. Cum sezonul în Norvegia ţine din primăvară până în toamnă, stagiunea s-a încheiat deja la finalul anului trecut, iar Ondrasek a încheiat campionatul pe locul 12 cu echipa sa.

Zdenek Ondrasek a semnat. Atacantul dat afară de Becali de la FCSB şi-a găsit o nouă echipă. E a treia din acest sezon

Atacantul ceh a marcat un singur gol, în prima partidă disputată de la revenirea sa, împotriva lui Rosenborg, iar în total a strâns 11 partide în care a evoluat puţine minute. Astfel, oficialii lui Tromso au luat decizia de a nu-i prelungi contractul lui Ondrasek. 

Din nou, fotbalistul de 33 de ani s-a mişcat rapid şi a semnat cu Wisla Cracovia, locul 13 în campionatul Poloniei.

  • 400 de mii de euro valorează Zdenek Ondrasek pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Zdenak Ondrasek a încasat 110.000 de euro de la FCSB

Zdenek Ondrasek a fost unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali i-a transferat în vara anului trecut, însă răbdarea patronului roş-albaştrilor a fost din nou foarte scurtă.

Gigi Becali a anunţat că renunţă la atacantul ceh după doar 110 minute jucate de Ondrasek în tricoul FCSB-ului. Becali n-a fost mulţumit de randamentul atacantului de 32 de ani şi a decis să nu-i acorde prea multă încredere.

Însă Ondrasek a avut grijă să nu plece cu mâna goală de la FCSB. Atacantul ceh şi-a negociat dur plecarea şi a reuşit să obţină despăgubiri de 80.000 de euro pentru ruperea contractului.

Suma se adaugă celor 30.000 de euro pe care Zdenek Ondrasek i-a primit în momentul în care a semnat contractul cu FCSB.

Afla mai multe despre: ondrasekfcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare