You are here:

Zeljko Kopic a făcut anunţul momentului la Dinamo. Când vor reveni Abdallah şi Politic, jucătorii accidentaţi la partida cu Poli Iaşi

Zeljko Kopic a făcut anunţul momentului la Dinamo. Când vor reveni Abdallah şi Politic, jucătorii accidentaţi la partida cu Poli Iaşi

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul celor de la Dinamo, Zeljko Kopic, a dezvăluit în ce stare se află cei doi fotbalişti accidentaţi la ultima partidă disputată de dinamovişti, deplasarea de pe terenul celor de la Poli Iaşi.

Dinamoviştii au avut parte de un început de sezon excelent, sub comanda croatului Zeljko Kopic. Jucători precum Dennis Politic, Hakim Abdallah şi Astrit Selmani şi-au ridicat nivelul faţă de sezonul trecut şi au contribuit la seria bună de rezultate reuşită de Dinamo.

Ghinionul a lovit la ultima partidă a "câinilor" din Superliga. Egalul obţinut de dinamovişti la Iaşi a venit cu două lovituri pentru lotul lui Kopic. Dennis Politic şi Hakim Abdallah au părăsit terenul înaintea pauzei din Copou. Kopic a dezvăluit în ce stare se află cei doi şi când vor fi disponibili aceştia.

Zeljko Kopic: "Hakim este pregătit, este sănătos şi cred în el"

"Petru Neagu şi Denis nu sunt apţi pentru meci. La prima vedere vor lipsi 3 săptămâni, dar vom vedea. Vom face totul să revină cât mai repede, dar în 3 săptămâni (n.r. Politic) vă începe antrenamentul. 

Hakim este pregătit, a fost la ultimele 2-3 antrenamente cu noi, este sănătos şi cred în el şi în mentalitatea, atitudinea şi calităţile pe care le are. O să fie apt de joc. La toate controalele pe care le facem în cursul săptămânii, toate datele pe care le avem nu indicau că s-ar putea întâmpla ceva. 

Desigur că sunt nemulţumit pentru că l-am pierdut (n.r. pe Politic) fiindcă era într-o formă excelentă şi ştiu că de la meci la meci, ca atacant, îţi ia un pic de timp să ajungi din nou în vârf, dar el este un jucător important pentru noi.

Am simţit că el era aproape de vârful de formă şi normal că acum nu este un moment bun pentru noi. Trebuie să găsim un mod de a-l proteja.", a declarat Zeljko Kopic, la conferinţa de presă premergătoare derby-ului cu Rapid.

Pentru Dinamo urmează o perioadă cu meciuri dificile. "Câinii roşii" vor juca cu Universitatea Craiova şi U Cluj, în etapele de după derby-ul cu Rapid.

Afla mai multe despre: dinamozeljko kopicdennis politichakim abdallahrapidpoli iasisuperliga 

viewscnt
Articole similare