You are here:

Jucătorul de la Dinamo care va fi căpitan la derby-ul cu Rapid, în absenţa lui Dennis Politic: "Eu sunt al doilea"

Jucătorul de la Dinamo care va fi căpitan la derby-ul cu Rapid, în absenţa lui Dennis Politic: "Eu sunt al doilea"

Dinamo București

Comentarii

Dennis Politic, noul căpitan al celor de la Dinamo, pus în funcţie de la începutul acestui sezon, s-a accidentat în deplasarea "câinilor roşii" de la Iaşi şi va lipsi la următoarele partide.

Eddy Gnahore, al doilea căpitan al formaţiei bucureştene, a vorbit despre posibilitatea preluării banderolei de căpitan la derby-ul cu Rapid, cât şi despre responsabilitatea de care trebuie să dea dovadă, odată cu decizia luată de antrenor.

Eddy Gnahore: "Presupun că eu voi avea banderola"

"Nu ştiu încă dacă o să fiu căpitan mâine. Nu am vorbit cu antrenorul despre asta, dar ştiind că Denis nu este apt pentru meci, iar eu sunt al doilea căpitan, presupun că eu voi avea banderola.  Este un sentiment special, toţi ştim importanţa unui derby. 

L-am pregătit ca pe un meci obişnuit, o să fie presiune şi trebuie să fim concentraţi. Îl vom trata că pe oricare alt meci de la care vrem toate punctele şi vedem cum vor merge lucrurile.", a declarat Eddy Gnahore, înaintea derby-ului cu Rapid.

Mijlocaşul francez cu meciuri în Ligue 1 a vorbit despre motivaţia creată in vestiar de derby-ul pe care dinamoviştii îl vor disputa în Giuleşti, în faţa celor de la Rapid. Gnahore speră ca toate eforturile lui, alături de cele ale colegilor săi, să îi ajute să obţină o nouă victorie în Superliga după startul excelent de sezon avut până acum.

"I-am analizat, ştim că sunt într-o situaţie dificilă, dar genul acesta de meciuri sunt diferite. Nu mai contează dacă eşti într-o situaţie bună sau rea, motivaţia este diferită, emoţiile sunt diferite, aşa că nu ne concentrăm pe ceea ce s-a întâmplat până acum. Vor şi 90-95 de minute de luptă, iar echipa care va lupta mai bine va lua cele trei puncte. 

Este un meci în deplasare, ştiu că sentimentul este diferit, dar suntem pregătiţi. Ne-am pregătit toată săptămâna, antrenorul ne-a dat toate datele şi ne-a pregătit mental. Ca jucător trebuie să înfrunţi genul acesta de meciuri şi trebuie să fii pregătit să faci faţă presiunii, pentru a evolua pe orice stadion.

Dificultăţile fac parte din meci, vor apărea pe tot parcursul sezonului, vom mai avea jucători accidentaţi, dar în genul acesta de meciuri nu mai contează problemele, la formă, la jucătorii accidentaţi, toţi jucătorii care intră pe teren trebuie să dea totul, să îi facă mândrii pe fani.", a mai spus Gnahore.

Afla mai multe despre: dinamoeddy gnahoredennis politiczeljko kopicrapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare