You are here:

"M-a sunat". Fostul jucător de la FCSB l-a contactat pe Gigi Becali, la un an de la transfer: "M-ai făcut milionar!"

"M-a sunat". Fostul jucător de la FCSB l-a contactat pe Gigi Becali, la un an de la transfer: "M-ai făcut milionar!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit numele fostului jucător de la FCSB care l-a sunat pentru a-i mulţumi pentru contribuţia sa la transferul său într-un campionat din zona Orientului Mijlociu.

Andrei Cordea, fostul jucător al celor de la FCSB, plecat în vara anului trecut la Al Tai, în campionatul Arabiei Saudite, şi-a contactat fostul patron pentru a-i mulţumi pentru ajutorul său.

Fostul atacant lateral al "roş-albaştrilor" îi este recunoscător fostului său patron pentru contribuţia pe care a avut-o acesta la transferul său în străinătate. Becali a povestit episodul despre jucătorul care reuşea să înscrie în poarta celor de la West Ham United în 2023.

Gigi Becali: "Cordea m-a sunat"

"Bă dacă Cordea m-a sunat şi mi-a zis 'Mulţumesc din inima nea Gigi' 'De ce mă?' 'Nea Gigi m-ai făcut milionar! Nu visam în viaţa mea. Dacă nu erai dumneata eram pe acolo un jucător… jucam pe o mie, trei, cinci, se termina viaţa fotbalistică şi rămâneam un om de rând după'", a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

De la transferul său la Al Tai, echipă retrogradată în liga secundă a Arabiei Saudite, Cordea a bifat 34 de prezenţe şi a înscris patru goluri, în tricoul fostei echipe a lui Laurenţiu Reghecampf.

1.320.000 de euro plăteau cei de la Al Tai pentru transferul fotbalistului cu cinci prezenţe în tricoul echipei naţionale, în luna august a anului 2023.

Afla mai multe despre: fcsb. gigi becaliandrei cordeaarabia saudita 

viewscnt
Articole similare