You are here:

Brigadă de arbitri din Olanda pentru meciul LASK Linz - FCSB, din play-off-ul UEFA Europa League

Brigadă de arbitri din Olanda pentru meciul LASK Linz - FCSB, din play-off-ul UEFA Europa League

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut returul din turul trei preliminar UEFA Champions League împotriva campioanei Cehiei, Sparta Praga şi îşi va continua parcursul european în play-off-ul UEFA Europa League.

Campioana României îşi continuă parcursul european după eliminarea suferită în faţa celor de la Sparta Praga, în preliminariile UEFA Champions League. FCSB o va înfrunta pe LASK, locul trei din campionatul Austriei în sezonul trecut, pentru un loc în fazele principale ale UEFA Europa League.

Partida tur din Austria va fi arbitrată de o brigadă din Ţările de Jos, cu Allard Lindhout la centru. El va fi ajutat de Joost van Zuilen şi Rogier Honig, în timp ce rezervă va fi Marc Nagtegaal. În camera VAR se vor afla Clay Ruperti şi Alex Bos.

Partida se va disputa joi, de la ora 20:00, iar returul va avea loc peste o săptămână, în România.

FCSB luptă pentru un loc în UEFA Europa League

În cazul în care FCSB nu va reuşi să treacă de LASK Linz, formaţia "roş-albastră" are un loc asigurat în fazele principale ale UEFA Conference League, garanţie pe care a obţinut-o odată cu victoria în faţa celor de la Maccabi Tel Aviv, în turul doi preliminar din UEFA Champions League.

Afla mai multe despre: fcsbuefa europa leaguelask 

viewscnt
Articole similare