You are here:

Probleme mari pentru Poli Iaşi înaintea partidei cu FCSB, din Superliga. Anunţul lui Tony: "Nu vrem nicio scuză, avem treabă"

Probleme mari pentru Poli Iaşi înaintea partidei cu FCSB, din Superliga. Anunţul lui Tony: "Nu vrem nicio scuză, avem treabă"

Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi joacă pe terenul campioanei României, FCSB, într-un meci al etapei a 6-a din Superliga.

Formaţia ieşeană a avut parte de probleme cu deplasarea până la Bucureşti. Gruparea din Copou a avut parte de o întârziere de trei ore a zborului de la Iaşi şi au aterizat la Bucureşti în jurul orei 2 dimineaţa, în ziua meciului. 

Cu doar 20 de ore până la startul partidei cu FCSB de la momentul aterizării, jucătorii celor de la Poli Iaşi au acuzat o posibilă oboseală pe care o vor resimţi la ora meciului. Mihai Bordeianu, unul dintre liderii vestiarului, a vorbit despre întârzierea cursei aeriene a ieşenilor, spre Bucureşti.

"Ne-am pornit ieri seară şi am ajuns pe dimineaţă. Asta este. O să fie foarte frumos să jucăm un meci la care am ajuns în aceeaşi zi. Distanţa foarte mare de la Iaşi la Bucureşti, dar ce să facem", a declarat Bordeianu, conform unei postări a clubului, pe Facebook.

Întrebat dacă s-a mai confruntat pe parcursul carierei cu o astfel de situaţie, Bordeianu a subliniat faptul că la nivelul unei prime divizii, astfel de inconveniente nu ar trebui să existe.

"La nivel de Liga 1 nu, dar la Liga 3 plecam în aceeaşi zi, mergem 4-5 ore, s-a mai întâmplat, dar la Liga 1 nu trebuie aşa ceva, nu e normal. Nu e în regulă ceea ce s-a întâmplat. O să conteze că ne-am culcat târziu, nu ştiu câţi oameni o să înţeleagă. Se schimbă programul de odihnă.", a mai spus Bordeianu.

Antrenorul echipei, Tony, a fost mai optimist şi speră ca jucătorii săi să obţină un rezultat pozitiv pe terenul campioanei din Superliga, în contextul dat.

Tony: "Parcă plecam în altă ţară. Mergem în faţă cu pozitivitate"

"Foarte obositor, parcă plecam în altă ţară. Din păcate nimeni nu e de vină. Am avut aproape trei ore jumătate întârziere la acest zbor. Mergem spre hotel şi încercăm să ne odihnim cât mai bine, că mâine avem treabă importantă. Vrem să dăm tot pentru tricoul şi blazonul nostru.

Nu vrem nicio scuză, asta este, mergem în faţă cu pozitivitate, oboseală, dar cu unitate ca niciodată", a declarat Tony.

Afla mai multe despre: poli iasifcsbsuperligatony 

viewscnt
Articole similare