Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Zizou", back in business! Gigantul din Europa, lovitură uriaşă: noii şefi îl vor!

"Zizou", back in business! Gigantul din Europa, lovitură uriaşă: noii şefi îl vor!
Comentarii

Zinedine Zidane (50 de ani) a ratat postul de selecţioner al naţionalei Franţei, după ce "Cocoşii galici" au ajuns în două finale consecutive la Cupa Mondială, una câştigată şi una pierdută de elevii lui Didier Deschamps, dar se îndreaptă spre o echipă de club.

Liber de contract din 2021, de când s-a despărţit de Real Madrid în vară, Zinedine Zidane nu a mai antrenat şi n-a acceptat nicio ofertă, iar francezul a dat senzaţia că aşteaptă "eliberarea" postului de selecţioner al naţionalei Franţei pentru a-l ocupa.

Zinedine Zidane, dorit de noii şefi ai unui club uriaş din Europa!

În vara lui 2023, "Zizou" va face doi ani de când n-a mai antrenat la nivel de club, după ce a plecat de la Real Madrid. După ce a ratat postul de selecţioner al naţionalei Franţei, Zidane vrea să preia o echipă de club şi presa din Spania a avansat numele primului club important care-l vrea pe francez.

Potrivit site-ului fichajes.net, Zinedine Zidane e dorit la Juventus, din vară, dacă Max Allegri va pleca, având în vedere că n-a avut efectul scontat în cel de-al doilea mandat pe banca "Bătrânei Doamne". Sursa citată scrie că, după demisia lui Andrea Agnelli, conducerea lui Juventus s-a orientat către "Zizou" pentru a redresa corabia la echipa italiană.

De când e liber de contract, Zinedine Zidane a refuzat oferte de la Newcastle şi Manchester United şi a fost asociat cu banca lui PSG, dar în cele din urmă a fost ales Christophe Galtier.

Zidane, selecţionerul Franţei dacă Deschamps nu ajungea măcar până în semifinalele Cupei Mondiale

Selecţioner al Franţei încă din 2012, Didier Deschamps era aşteptat să "descalece" de la conducerea naţionalei din "Hexagon" după Cupa Mondială. Preşedintele Federaţiei din Franţa, Noel La Graet, îl avea pregătit pe "Zizou", dacă Deschamps nu reuşea să ducă naţionala Franţei măcar până în semifinalele turneului din Qatar, după ce a câştigat aurul acum 4 ani, în Rusia.

Cum Franţa a pierdut dramatic finala cu Argentina, 2-2 (2-4 la penalty-uri), La Graet a decis ca Didier Deschamps îşi va păstra postul de selecţioner cel puţin până la EURO 2024. Astfel, varianta Zinedine Zidane ca selecţioner al Franţei a picat.

Afla mai multe despre: zinedine zidane antrenorzinedine antrenor juventusjuventus antrenor zinedine zidanezidane juventus 

viewscnt
Articole similare