Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

600.000 €, pompaţi într-un club din Superligă, din străinătate! Mutare de ULTIMĂ ORĂ

600.000 €, pompaţi într-un club din Superligă, din străinătate! Mutare de ULTIMĂ ORĂ

Superliga

Comentarii

Transferul lui Aissa Laidouni (26 de ani) de la Ferencvaros la Union Berlin, în Bundesliga, va aduce aproximativ 600.000 de euro în conturile FC Voluntari, clubul din Superligă care l-a vândut pe Laidouni la Ferencvaros.

Aproximativ 600.000 de euro vor fi pompaţi, din străinătate, în FC Voluntari, clubul din Superligă de unde Aissa Laidouni a ajuns la Ferencvaros. Ungurii l-au vândut în Bundesliga, la Union Berlin, şi pentru că şi-au păstrat procente în momentul plecării, acum vor încasa.

600.000 €, pompaţi într-un club din Superligă, din străinătate! Mutare de ULTIMĂ ORĂ

În momentul când l-a vândut pe Aissa Laidouni, mijlocaşul care s-a înţeles cu FCSB în 2020, FC Voluntari a păstrat procente, 15% dintr-un viitor transfer al mijlocaşuli franco-tunisian. Acum, clubul din Superligă urmează să primească în conturi 615.000 de euro, conform Fanatik, echivalentul în bani al procentelor păstrate.

Astfel, 615.000 de euro vor fi pompaţi în clubul din Superligă, din străinătate, de la clubul maghiar Ferencvaros.

Union Berlin l-a prezentat oficial, vineri, pe Aissa Laidouni la echipă. Nemţii sunt pe locul doi în clasamentul din Bundesliga şi au plătit 4,1 milioane de euro pentru transferul mijlocaşului care a fost la Cupa Mondială din Qatar cu naţionala Tunisiei.

Înainte de transferul la Union Berlin, Aissa Laidouni a fost în cărţi pentru un transfer în Ligue 1, la Toulouse.

FC Voluntari, profit de 1,2 milioane de euro cu transferul lui Aissa Laidouni

Aissa Laidouni, ex-FC Voluntari, a adus un profit de 1,2 milioane de euro clubului din Ilfov. Îm momentul plecării lui Laidouni în Ungaria, FC Voluntari a încasa 600.000 de euro. Acum, la aproape trei ani, ilfovenii vor mai încasa încă 615.000 de euro, astfel că vor ajunge la 1,2 milioane de euro bani încasaţi de pe urma mijlocaşului central.

  • 4 - patru milioane de euro este cota de piaţă a lui Aissa Laidouni în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fc voluntari transfer aissa laidouniaissa laidouni fc voluntarifc voluntari banifc voluntari laidouni 

viewscnt
Articole similare