Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a înţeles cu Becali, dar semnează în Ligue 1. Loviura carierei! ULTIMA ORĂ

S-a înţeles cu Becali, dar semnează în Ligue 1. Loviura carierei! ULTIMA ORĂgalerie foto

Ligue 1

Comentarii

Aisa Laidouni (26 de ani), fostul jucător de la FC Voluntari, care s-a înţeles cu Gigi Becali pentru transferul la FCSB în trecut, e la un pas de lovitura carierei! Mijlocaşul e dorit în Ligue 1, de unul dintre cluburile de tradiţie din "Hexagon".

Gigi Becali l-a convins, în trecut, să semneze cu FCSB, dar s-a lovit de probleme cu impresarul acestuia şi transferul a picat. Deşi s-a înţeles cu Becali, Aissa Laidouni n-a mai ajuns la echipa "roş-albastră", iar acum e la un pas de lovitura carierei.

Aissa Laidouni, la un pas de lovitura carierei! Mijlocaşul s-a înţeles cu Becali pentru transferul la FCSB în 2020, acum e dorit în Ligue 1

În prezent în Ungaria, la Ferencvaros, Aissa Laidouni a impresionat prin prestaţiile sale care l-au adus şi la Cupa Mondială din Qatar. Prin urmare, Laidouni a atras atenţia unor cluburi importante. Potrivit jurnalistului Santi Aouna de la Foot Mercato, Toulouse s-a interesat de serviciile lui Aissa Laidouni.

Se pare că interesul lui Toulouse e serios, dar pentru Aissa Laidouni mai există interes şi din Spania sau Germania, mai scrie sursa citată. Faptul că Laidouni e foarte căutat pe piaţa transferurilor i-ar putea forţa pe francezii de la Toulouse să se mişte repede şi să-şi asigure semnătura.

Aissa Laidouni, ex-FC Voluntari, a fost prezent la Cupa Mondială din Qatar cu naţionala Tunisiei.


FOTO: Aissa Laidouni în tricoul naţionalei Tunisiei la Cupa Mondială din Qatar, contra Danemarcei.

Aissa Laidouni s-a înţeles cu Gigi Becali pentru transferul la FCSB, dar totul a picat

În 2020, Gigi Becali l-a dorit pe Aissa Laidouni la FCSB şi chiar s-a înţeles cu francezul, care şi-a dat acordul să semneze pentru "roş-albaştri", pe vremea când acesta evolua la FC Voluntari. Totul a picat, însă, când impresarul lui Laidouni a cerut 20% comision pentru ca Laidouni să-şi pună semnătura pe contract.

"Sunt nişte principii aici. Cerea în pandemie 20% impresarul, Lubljana, i-am închis telefonul: pa, la revedere! Să ceară 20% impresarul? Cum să dau procent de la jucător la impresar? Pleacă, mă, lasă-mă în pace!”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Până la urmă, Aissa Laidouni a ajuns să semneze cu Ferencvaros, în schimbul a 600.000 de euro.

Aissa Laidouni mai are contract cu Ferencvaros până în vara lui 2023, de aceea ungurii sunt forţaţi să-l vândă pentru a nu-l pierde gratis.

  • 4 - patru milioane de euro este cota de piaţă a lui Aissa Laidouni în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: aissa laidouni transfer ligue 1aissa laidouni gigi becaliaissa laidouni transfer fcsbaissa laidouni transfer toulousetoulouse transfer aissa laidouni 

viewscnt
Articole similare