Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A refuzat-o pe Rapid, dar impresionează la o altă echipă din Superligă: ”Am fost aproape să semnez”. Motivul pentru care golgheterul a spus ”NU” giuleştenilor

A refuzat-o pe Rapid, dar impresionează la o altă echipă din Superligă: ”Am fost aproape să semnez”. Motivul pentru care golgheterul a spus ”NU” giuleştenilor

Rapid

Comentarii

La începutul sezonului, Rapid a fost foarte aproape să transfere un jucător care a ajuns în cele din urmă în Superligă şi impresionează la formaţia care l-a acontat.

Mamadou Thiam (27 de ani) este unul dintre jucătorii care s-au remarcat de-a lungul acestui sezon.

Este golgheterul celor de la U Cluj, cu şapte goluri marcate în 19 partide jucate în campionat.

Acesta a ajuns la clujeni la începutul actualului sezon, liber de contract după despărţirea de belgienii de la Oostende.

A refuzat-o pe Rapid, dar impresionează la o altă echipă din Superligă. Motivul pentru care golgheterul a spus ”NU” giuleştenilor: ”Am fost aproape să semnez”

Totuşi, înainte să ajungă la U Cluj, Thiam a avut şi alte oferte pe masă, una dintre ele fiind chiar de la Rapid.

Jucătorul a dezvăluit că a avut şansa să semneze cu gruparea lui Adi Mutu, dar a explicat că nu a vrut să ia o decizie pripită.

În cele din urmă, a venit luna septembrie şi a hotărât să accepte oferta venită din partea lui U Cluj, acolo unde a devenit om de bază.

”Am fost aproape să semnez cu Rapid, am purtat discuţii cu clubul. Totuşi, la acel moment, era perioada de început din mercato. Nu am vrut să mă grăbesc şi să iau o decizie. După, ei au adus alt jucător şi a picat totul. 

La U Cluj m-am hotărât să semnez în septembrie. Am mai avut oferte din prima ligă din Portugalia, de la Maritimo, dar şi din Cipru”, a declarat Thiam, conform ProSport.

În vârstă de 27 de ani, Mamadou Thiam este cotat la 600.000 de euro, conform transfermarkt.com, şi a reuşit opt goluri şi o pasă decisivă în 22 de meciuri disputate pentru clujeni, în toate competiţiile.

Recent, golgheterul Universităţii Cluj a fost lăudat inclusiv de Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

În perioada de mercato din iarnă, Thiam a fost dorit de Universitatea Craiova, acolo unde fostul său antrenor, Eugen Neagoe, a insistat pentru aducerea sa.

De-a lungul carierei, Mamadou Thiam a mai evoluat la Dijon, Clermont, Nancy (Franţa), Barnsley (Anglia) şi Oostende (Belgia).

Afla mai multe despre: thiamrapidu cluj 

viewscnt
Articole similare