Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A treia plecare din Superliga, după Burcă şi Ciobotariu? Antrenorul a răbufnit, iar conducerea a intervenit: "Avem o problemă cu o sursă de venit" | EXCLUSIV

A treia plecare din Superliga, după Burcă şi Ciobotariu? Antrenorul a răbufnit, iar conducerea a intervenit: "Avem o problemă cu o sursă de venit" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Este un final de an agitat pentru anumiţi antrenori din Superliga. În această perioadă, doi tehnicieni s-au despărţit de echipele lor, iar un alt nume important a răbufnit, în condiţiile în care şi-ar dori un sprijin financiar mai mare. Pentru a lămuri situaţia, Cristi Munteanu, managerul executiv de la Oţelul Galaţi, a intervenit.

Conducerea a comentat nemulţumirea antrenorului care a surprins Superliga

Liviu Ciobotariu s-a despărţit de Sepsi, iar Ovidiu Burcă a plecat de la Dinamo. Însă, în această perioadă, au apărut informaţii şi despre răbufnirea lui Dorinel Munteanu, care ar fi fost pregătit să renunţe, dacă nu se vor găsi venituri suplimentare. 

Oţelul a surprins cu parcursul său, iar Dorinel Munteanu a dus echipa până pe locul 9, la cinci puncte distanţă de ultimul loc de play-off. Aşa cum anunţa pentru Orange Sport, Dorinel Munteanu nu este doar antrenor la Oţelul, ci se ocupă şi de atragerea sponsorilor, cu o fişă a postului încărcată pentru campionul României din 2011. 

După ce s-a aflat care este supărarea "Neamţului", Cristi Munteanu, managerul executiv al Oţelului, a vorbit public despre subiect. Conducătorul a transmis că Dorinel Munteanu nu va pleca, dar apelul său rămâne în picioare, în privinţa unui buget mai mare. 

"Dorinel este un profesionist desăvârşit. Nu se pune pune problema să plece. Are parte de toată susţinerea clubului. Este foarte pasionat, dedicat. Cred că se vede. Face parte din vechea gardă, din Generaţia de Aur. 

Avem sursele noastre de venit şi avem probleme cu una dintre ele, dar încercăm să o remediem şi facem tot ce-i posibil pentru a avea condiţii bune de desfăşurare a activităţii fotbalistice. Încercăm să-i oferim toate condiţiile optime pentru a face performanţă pentru că fără buget, fără bani, nu se poate altfel", a declarat Cristi Munteanu, pentru Orangesport.ro

Cristi Munteanu: "Noi încercăm să ne îndeplinim obiectivul"

Dorinel Munteanu şi-ar dori ca Oţelul să prindă play-off-ul, după cum public a anunţat, iar în etapa următoare va juca în deplasare cu FCSB, duminică, de la 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

"Este o perioadă grea, dificilă, dar aşa a fost şi la începutul campionatului. Într-adevăr, e un program destul de dificil şi nu pot să anticipez. Noi încercăm să ne îndeplinim obiectivul. 

Avem meci şi în Cupa României, unde, noi, echipele calificate, am avut un program mai încărcat decât restul, dar fiecare meci este greu şi vedem ce va fi", a adăugat managerul executiv al Oţelului Galaţi, Cristi Munteanu, pentru Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: dorinel munteanudorinel munteanu otelul galaticristi munteanu otelul 

viewscnt
Articole similare