Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Petre a fost prezentat oficial la noua echipă! Unde a putut ajunge, după FCSB, Farul şi Hermannstadt: "Bun venit în familie"

Adi Petre a fost prezentat oficial la noua echipă! Unde a putut ajunge, după FCSB, Farul şi Hermannstadt: "Bun venit în familie"

Fotbal intern

Comentarii

Adi Petre a ajuns în Liga a 2-a! Fostul atacant al naţionalei U21 a României a ajuns la echipa de pe locul 17 din divizia secundă.

Fostul atacant al unor echipe precum: Farul, FCSB, FC Hermannstadt, UTA Arad, Esbjerg, Cosenza şi Apolon Levadiakos a ajuns să semneze cu o nouă echipă.

Adrian Petre a ajuns la FC Hermannstadt în iunie 2023, când a semnat un acord pe un sezon. În această stagiune, Adi Petre a bifat doar 25 de minute în tricoul sibienilor, în Superliga, pe parcursul a trei partide.

Patru minute cu fosta sa echipă, Farul, în prima etapă, un singur minut în deplasarea cu Poli Iaşi, în etapa a 2-a şi 20 de minute în înfrângerea dezastruoasă de pe Arena Naţională cu o altă fostă echipă bifată de Adrian Petre, FCSB.

O nouă aventură pentru Adi Petre

Acum, Adi Petre se va lupta pentru menţinerea în Liga a 2-a, alături de CS Tunari. Formaţia din judeţul Ilfov este pe locul 17 în clasamentul ligii secunde şi are ca obiectiv salvarea de la retrogadare, în acest sezon.

"Bine ai venit, Adrian Petre! 

Clubul nostru şi-a asigurat serviciile atacantului Adrian Petre!  Adrian a bifat 15 selecţii pentru Echipa Naţională a României U21, pentru care a înscris 5 goluri, unul dintre ele fiind chiar la Euro 2019, împotriva Croaţiei. 

Adrian Petre a mai evoluat în carieră pentru UTA Arad, Esbjerg (DAN), FCSB, Cosenza (ITA), Farul Constanţa, Apolon Levadiakos (GRE) şi FC Hermannstadt. Clubul nostru îi urează bun venit în familia Tunarilor şi să aibă cât mai multe performanţe în tricoul nostru!", este mesajul celor de la CS Tunari, postat pe reţelele de socializare.

Adi Petre poate debuta pentru noua sa echipă în prima partidă a anului pentru Tunari, un meci pe teren propriu împotriva celor de la Unirea Dej, pe data de 24 februarie.

 

Afla mai multe despre: adrian petrefarulfcsbhermannstadtcs tunariliga 2 

viewscnt
Articole similare