Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu, "în negocieri" cu antrenorul dorit la FCU Craiova! Informaţii de ULTIMĂ ORĂ

Adrian Mititelu, "în negocieri" cu antrenorul dorit la FCU Craiova! Informaţii de ULTIMĂ ORĂ

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu (54 de ani) caută un antrenor pe care să-l numească în locul lui Marius Croitoru, antrenor care şi-a dat demisia şi a plecat de la echipă. În plin proces de numire a antrenorului, FCU Craiova 1948 merge rău în Superligă.

FCU Craiova are parte de o serie de cinci meciuri fără victorie în Superligă. Marius Croitoru a plecat din Bănie după ce şi-a dat demisia la capătul înfrângerii suferite cu FC Botoşani, 0-1 pe teren propriu. De atunci, Adrian Mititelu caută un antrenor cu care să-l înlocuiască pe Croitoru.

Adrian Mititelu, "în negocieri" cu antrenorul dorit la FCU Craiova! Informaţii de ULTIMĂ ORĂ

Oltenii lui Adrian Mititelu sunt în degringoladă după plecarea lui Marius Croitoru. Tensiunea e mare în club şi rezultatele sunt sub aşteptări. Patronul de la FCU Craiova 1948 caută de mai multă vreme antrenorul potrivit, dar încă nu a luat nicio decizie în legătură cu omul dorit.

Invitat la Orange Sport, Constatnin Zotta a comentat situaţia din Bănie şi a spus că, probabil, faptul că numirea întârzie e un semnal că Adrian Mititelu e în negocieri cu antrenorul dorit, dar acestea durează şi nu poate fi anunţat repede pentru a scoate echipa din situaţia grea.

"Probabil e în negocieri cu cineva şi nu poate să decidă repede", a spus Constantin Zotta, la Orange Sport.

După experienţa pe care a avut-o la FC Botoşani, Marius Croitoru a preluat-o pe FC U Craiova şi a condus-o din iunie până în octombrie 2023.

FC U Craiova n-a mai câştigat de cinci meciuri în Superligă şi a ajun spe locul 12 în clasament, cu 16 puncte strânse în 15 etape.

Afla mai multe despre: adrian mititeluantrenorfcu craiovaconstantin zottanegocieri 

viewscnt
Articole similare