Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Şut a răbufnit la adresa lui Colţescu, după meciul cu CFR. Fotbalistul de la FCSB are o teorie incredibilă. ”De atunci nu mai arbitrează la fel”

Adrian Şut a răbufnit la adresa lui Colţescu, după meciul cu CFR. Fotbalistul de la FCSB are o teorie incredibilă. ”De atunci nu mai arbitrează la fel”

Superliga

Comentarii

Adrian Şut a avut un discurs dur la adresa arbitrajului, după remiza din Gruia dintre CFR Cluj şi FCSB, scor 1-1. Mijlocaşul roş-albaştrilor este de părere că ”centralul” Sebastian Colţescu a fost sub presiune, după ce multe voci din fotbalul românesc au susţinut că a favorizat-o pe FCSB într-un meci din turul de campionat.

Adrian Şut crede că meciul Farul - FCSB l-a ”schimbat” pe Colţescu

Victoria FCSB-ului din meciul cu Farul de la Ovidiu din turul campionatului a fost pus subă semnul întrebării, după un penalty uşor acordat de Colţescu pentru vicecampioană. La finalul derby-ului cu CFR, Şut a susţinut că arbitrul craiovean nu mai are aceeaşi încredere de la partida cu Farul, după criticile primite.

”Pe parcursul meciului am dominat. Am marcat un gol frumos, nu cred că a fost fault. Cred că domnul Colţescu, de la meciul cu Farul când s-a spus că a dat uşor penalty mi se pare că este...Cred că de atunci nu ne mai arbitrează la fel şi nu mai are aceeaşi încredere în el în timpul meciurilor”, a spus Adrian Şut, după meciul cu CFR.

Florinel Coman, cuvinte de laudă pentru CFR Cluj după egalul obţinut de FCSB: „Nu am văzut-o niciodată să joace un fotbal aşa de frumos!”

„Un meci foarte frumos, un meci bun. Am luat acel gol pe o greşeală, dar se întâmplă, nu e nicio problemă. M-am înţeles perfect cu Darius, am dat gol şi ăsta a fost meciul. Nici nu au fost nervi, a fost totul super. S-a anulat golul, nu ştiu ce a fost, dar nu am ce să spun.

Îmi cer scuze pentru ce am făcut meciul trecut, îmi prezint scuzele domnului Bîrsan şi îmi promit mie că nu voi mai face niciodată aşa ceva.  S-a văzut urât, mi-a fost ruşine, îmi pare rău, o spun cu toată sinceritatea, nu se va mai întâmpla. O să mă vedeţi doar ca la acest meci, nu voi mai comenta nimic.

Din păcate nu a fost gol la şutul meu. Ne-am dorit victoria, dar felicit CFR-ul pentru un meci foarte bun din punct de vedere fotbalistic. Nu i-am văzut să joace un fotbal aşa de frumos.

Am pierdut şi cu Oţelul etapa trecută pentru că ne vedeam lideri, deci noi trebuie să ne concentrăm pe victorie. Mai sunt 2 meciuri foarte grele, imprevizibile, aşa că trebuie să intrăm montaţi să câştigăm. Nu ne mai interesează decât cele 6 puncte”, a declarat Florinel Coman după meciul din Gruia.

 

Afla mai multe despre: superligăfcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare