Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | PSG s-a înţeles cu noul antrenor. Semnează pe 3 ani, vine cu un star la echipă: "Acord de principiu"

ALERTĂ | PSG s-a înţeles cu noul antrenor. Semnează pe 3 ani, vine cu un star la echipă: "Acord de principiu"
Comentarii

PSG s-a înţeles cu noul antrenor, Zinedine Zidane, care va semna un contract pe trei ani cu echipa de pe Parc des Princes. Între părţi există un "acord de principiu", iar presa internaţională anunţă că "Zizou" are de gând să vină la Paris alături de un star pe care PSG să-l aducă gratis.

Mauricio Pochettino a fost dat afară de la Paris, chiar dacă a luat titlul, iar şefii grupării din capitala Franţei s-au înţeles cu noul antrenor. Şeicii au dat o adevărată lovitură de imagine şi l-au convins pe Zinedine Zidane să semneze un contract pe trei ani şi să preia PSG.

PSG s-a înţeles cu noul antrenor. Semnează pe 3 ani, vine cu un star la echipă: "Acord de principiu"

Emirul Qatarului, statul care controlează echipa PSG, Al Thani, este un mare admirator al lui Zinedine Zidane, singurul antrenor din istorie care a reuşit să câştige de trei ori la rând Liga Campionilor. Al Thani a făcut tot posibilul să-l convingă pe "Zizou" să o antreneze pe PSG, iar acum Mundo Deportivo scrie că există un "acord de principiu" între părţi.

Jurnalistul Ramon Fuentes de la Mundo Deportivo scrie că acordul dintre Zidane şi PSG a fost realizat după o vizită a lui "Zizou" în Qatar, unde a bătut palma cu Al Thani. Concret, antrenorul francez va semna cu PSG pe trei ani şi va pregăti echipa din sezonul viitor, iar venirea sa ca antrenor la Paris va fi anunţată la sfârşitul lunii iunie.

Astfel, Zidane se va întoarce pe banca tehnică. Francezul a antrenat ultima dată la Real Madrid, de unde a plecat în vara lui 2021, cu un titlu de campion în "buzunar". Sursa citată scrie că, după ce a acceptat contractul propus de PSG, Zidane va deveni cel mai bine plătit antrenor din lume, cu un salariu anual de 25 de milioane de euro.

Între PSG şi Zinedine Zidane, fostul mare fotbalist al naţionalei Franţei, au avut loc două întâlniri decisive. Una, profitând de prezenţa lui "Zizou" la Paris cu ocazia finalei Ligii Campionilor (2-1 pentru Real Madrid contra lui Liverpool, pe Stade de France), iar a doua în Qatar, la începutul acestei săptămâni.

În plus, se pare că Zidane va veni la PSG alături de un star. Paul Pogba vrea să semneze cu echipa pariziană după ce "Zizou" şi-a dat acordul să o preia. E cunoscut faptul că Zidane îl place foarte mult pe Pogba şi l-a cerut în nenumărate rânduri lui Florentino Perez în mandatele sale de la Real Madrid, iar acum site-ul fichajes.net scrie că mijlocaşul aşteaptă doar investirea lui Zidane ca antrenor la PSG pentru a se alătura, gratis, lui Messi, Neymar şi Mbappe pe Parc des Princes.

Afla mai multe despre: zinedine zidane antrenor psgzidane acord preszidane psg antrenorzidane psgzinedine zidane psgzinedine zidane psg antrenor 

viewscnt
Articole similare