Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boloni, mesaj scurt, dar plin de profunzime pentru echipa naţională: ”Atât vreau să zic, dacă îi vreţi binele!”

Boloni, mesaj scurt, dar plin de profunzime pentru echipa naţională: ”Atât vreau să zic, dacă îi vreţi binele!”

Echipa națională

Comentarii

Ladislau Boloni a transmis un mesaj echipei naţionale, odată cu începutul noii campanii din Liga Naţiunilor şi a mandatului lui Edi Iordănescu.

Selecţionata României a pierdut ambele meciuri din Liga Naţiunilor disputate până în acest moment.

După două etape, reprezentativa tricoloră se află pe ultimul loc, fără niciun punct acumulat.

Totuşi, România are şansa primei victorii, în meciul cu Finlanda, astăzi, de la ora 21:45. Partida va avea loc pe stadionul Giuleşti şi va fi prima disputată pe teren propriu de selecţionata tricoloră, în Liga Naţiunilor.

Boloni, mesaj scurt, dar ferm pentru echipa naţională: ”Atât vreau să zic, dacă îi vreţi binele!”

La începutul anului, Ladislau Boloni a fost la un pas de a prelua echipa naţională, dar nu s-a ajuns la nicio înţelegere.

În cele din urmă, banca tehnică a primei reprezentative a fost preluată de Edi Iordănescu. De la instalarea sa, România nu a mai câştigat niciun meci, în patru încercări.

După startul nereuşit al echipei naţionale în noua ediţie a Ligii Naţiunilor, Ladislau Boloni a transmis un mesaj acesteia, în care a îndemnat la multă răbdare.

”Daţi-i linişte echipei naţionale, dacă îi vreţi binele! Atât vreau să zic, daţi-i linişte echipei naţionale că de asta are nevoie”, a declarat Boloni, citat de Sportbull.

După un an de pauză, Ladislau Boloni este foarte aproape de a reveni pe banca tehnică. Conform presei din străinătate, acesta este dorit de Metz, din divizia a doua din Franţa, şi de Lech Poznan, campioana Poloniei.

Afla mai multe despre: boloniechipa nationala 

viewscnt
Articole similare