You are here:

Alex Mitriţă, primit cu braţele deschise la echipa naţională. Anunţul lui Mircea Lucescu: "Mi-a promis că nu se va mai întâmpla niciodată"

Alex Mitriţă, primit cu braţele deschise la echipa naţională. Anunţul lui Mircea Lucescu: "Mi-a promis că nu se va mai întâmpla niciodată"
Comentarii

Alex Mitriţă, fotbalistul ieşit din circuitul echipei naţionale în perioada petrecută de Edi Iordănescu pe banca "tricolorilor", a revenit alături de prima selecţionată.

Mircea Lucescu l-a convocat pe Alex Mitriţă la echipa naţională pentru prima oară după doi ani şi a povestit cum au decurs discuţiile despre colaborarea celor doi, de acum înainte.

Selecţionerul echipei naţionale a recunoscut calităţile căpitanului celor de la Universitatea Craiova, cât şi valoarea sa ca jucător, în Superliga.

Lucescu a dezvăluit faptul că a purtat o discuţie cu golgheterul oltenilor din sezonul trecut. Mitriţă i-a promis noului selecţioner că nu vor exista aceleaşi probleme pe care le-a avut cu vechiul selecţioner, Edward Iordănescu.

Mircea Lucescu: "Nu ştiu de ce s-a făcut atâta caz în legătură cu Mitriţă"

"Nu ştiu de ce s-a făcut atâta caz în legătură cu Mitriţă. Pentru Craiova înseamnă foarte mult, e un jucător eficient, timid, emoţional. Are nevoie să se discute cu el altfel decât cu ceilalţi. Am avut de dimineaţă o discuţie cu el.

Mi-a promis că nu se va mai întâmpla niciodată (n.r. – un eventual conflict), că ce i se va cere aia va face. Merită convocarea la naţională, din toate punctele de vedere, are valoare. Sper ca într-o zi să facem un meci al echipei naţionale la Craiova, iar el să fie în faţa suporterilor lui", a declarat Mircea Lucescu, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: echipa nationalaalex mitritamircea lucescuuniversitatea craiovaromaniakosovo 

viewscnt
Articole similare