You are here:

"Am ieşit cu tricoul rupt!". Valentin Mihăilă acuză după Kosovo - România 0-3: "La final le-am arătat tabela"

"Am ieşit cu tricoul rupt!". Valentin Mihăilă acuză după Kosovo - România 0-3: "La final le-am arătat tabela"
Comentarii

România a învins prima reprezentativă a statului Kosovo cu scorul de 3-0, într-o partidă disputată la Priştina.

Selecţionata lui Mircea Lucescu a debutat cu succes în UEFA Nations League. Cu gândul la promovare înapoi în Liga B şi cu obţinerea unui eventual loc la barajul pentru Cupa Mondială din 2026, "tricolorii" au demonstrat că performanţele de la EURO 2024 nu au fost o simplă întâmplare. Dennis Man, Răzvan Marin şi Denis Drăguş au punctat pentru naţionala lui Mircea Lucescu, aflat la primul meci pe banca naţionalei după 38 de ani. "Il Luce" a găsit formula câştigătoare, iar România s-a impus clar la Priştina.

Valentin Mihăilă i-a acuzat pe kosovari de o ostilitate excesivă arătată pe teren, în condiţiile în care fotbalistul Parmei a încheiat partida cu tricoul rupt.

Valentin Mihăilă: "Le-am arătat tabela la final, asta este cel mai important"

"O victorie foarte bună aici, un adversar dificil, un public dificil, terenul dificil. Important e că am ieşit sănătoşi de pe teren şi că am luat cele 3 puncte.

Da, cu toţii ne gândim la Campionatul Mondial. Luăm pas cu pas, avem multe de învăţat de la Mister. Mai este mult de muncit. Importante sunt cele 3 puncte, a fost primul meci. Acum trebuie doar să ne gândim la următorul meci de acasă.

Până la urmă a fost gol, mă bucur că am reuşit să câştigăm. Vă daţi seama că este frustrant când îţi creezi o grămadă de ocazii şi nu reuşeşti să marchezi. Sper să sparg gheaţa şi să încep să marchez, pentru că este din ce în ce mai frustrant când nu reuşesc să marchez.

Mircea Lucescu a încercat să ne dea din experienţa sa. Nu este foarte mult timp la dispoziţie la echipa naţională, uşor uşor vom pune în practică ceea ce ne cere dânsul. Important a fost atitudinea, spiritul de sacrificiu şi cred că s-a văzut asta pe teren.

Pentru extreme au fost câteva schimbări, şi pentru faza defensivă. Nu pot să vă spun din vestiar. Au fost câteva schimbări şi trebuie să ne acomodăm cu ele. Şi eu am ieşit cu tricoul rupt. Au fost foarte agresivi. La final le-am arătat tabela, asta este cel mai important.

Nu trebuie să fie relaxare după acest rezultat. Da, bucurie după meci, dar gândul trebuie să ne fie doar la următorul meci.", a declarat Valentin Mihăilă, la Antena 1.

Afla mai multe despre: echipa nationalavalentin mihailaromanianations leaguekosovo 

viewscnt
Articole similare