You are here:

"Disperare pe Fadil Vokrri". Kosovarii, "dărâmaţi" de eşecul clar suferit în faţa naţionalei României

"Disperare pe Fadil Vokrri". Kosovarii, "dărâmaţi" de eşecul clar suferit în faţa naţionalei României
Comentarii

Naţionala statului Kosovo a suferit un eşec cu scorul de 3-0 împotriva selecţionatei României, la Priştina.

Selecţionata lui Franco Foda a suferit un eşec clar în faţa naţionalei României, la primul meci cu Mircea Lucescu pe bancă, după 38 de ani. "Il Luce" s-a bazat pe jucătorii care au impresionat şi la EURO 2024, din start.

Jurnaliştii kosovari de la Koha, una dintre cele mai importante publicaţii din Kosovo, au titrat: "Disperare pe Fadil Vokrri", despre meciul naţionalei lui Franco Foda. Dennis Man, Răzvan Marin şi Denis Drăguş au înscris pentru "tricolori", la Priştina.

Reacţia presei din Kosovo după victoria naţionalei României

"Fanii kosovari au fost auziţi fluierând fotbaliştii kosovari după înfrângerea în faţa României în debutul din Liga Naţiunilor. Deşi stadionul a fost plin de spectatori şi sprijinul de la început a fost mare, Kosovo a arătat foarte puţin pe 'Fadil Vokrri'. Entuziasmul suporterilor aproape că a dispărut imediat, în timp ce a doua repriză a fost una dintre cele mai slabe făcute de Kosovo de până acum.", au scris cei de la Koha.

România va înfrunta naţionala Lituaniei, luni, în etapa a doua din Liga C, în UEFA Nations League. Lituanienii au suferit un eşec pe teren propriu împotriva reprezentativei din Cipru, cu scorul de 1-0.

Afla mai multe despre: echipa nationalakosovoromanialiga natiunilornations league 

viewscnt
Articole similare