You are here:

"Am plâns, nu-mi venea să cred". Părinţii unui fotbalist de la Universitatea Craiova, despre noua poveste de succes din lotul oltenilor | VIDEO

"Am plâns, nu-mi venea să cred". Părinţii unui fotbalist de la Universitatea Craiova, despre noua poveste de succes din lotul oltenilor | VIDEO
Comentarii

Când îţi doreşti ceva cu adevărat, luptă pentru acel lucru! Aşa a făcut şi unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti de la Universitatea Craiova. Acum îşi trăieşte visul în Bănie.

Ştefan Bană îşi spune povestea, după ce a ajuns în echipa mare la Universitatea Craiova

Născut în satul Afumaţi, la 14 kilometri de Băileşti şi 40 de kilometri de Craiova, Ştefan Bană (19 ani) este noua perlă a Băniei. A ajuns în curtea echipei în urmă cu nouă ani. 

Începuturile nu au fost deloc uşoare. Trebuia să facă naveta între Afumaţi şi Craiova. Tatăl său l-a dus cu bicicleta chiar şi în noiembrie. 

"(n.r. - Măcar era cald afara?) Era ca dracu'! Era brumă, aproape că venea zăpadă, ce naiba! Dar daca n-am avut cu ce să îl duc...", spune tatăl fotbalistului de la Universitatea Craiova. 

Bană a debutat în Superliga anul acesta, în mai, într-un derby cu FCSB. Primul său gol a venit două etape mai târziu, în poarta lui Sepsi. 

  • 9 meciuri, 1 gol şi 1 pasă decisivă sunt cifrele lui Ştefan Bană de la debutul la Universitatea Craiova

"Am plâns, nu că mi-au dat lacrimile, nu-mi venea să cred. El mi-a zis <<Daca mă bagă, dau gol>>. Hai mă, dai tu gol!", a adăugat părintele atacantului. 

"Nici nu mă aşteptam să vină atât de rapid golul meu, dar m-am bucurat foarte mult şi chiar nu am ştiut să mă bucur", a spus Ştefan Bană. 

Mândră de băiatul său, mama lui Ştefan îi face toate poftele culinare: "Sarmale, perişoare, fară ciorbe, o ciorbiţă de fasole, dar să fie scăzută". 

Tatăl fotbalistului de la Universitatea Craiova a arătat cu mândrie o poză de grup cu echipa Craiovei în care juca fiul său. 

"Păi, ia vedeţi-l aici (n.r. - îl arată cu degetul pe poza). M-aţi întrebat dacă am crezut că o să iasă fotbalist. Pai, sigur, că altfel nu pierdeam timpul cu el", a adăugat părintele. 

La aproape 20 de ani, Ştefan Bană visează să ajungă mare în fotbalul mondial: "(n.r. - dacă ar putea alege) Prima ar fi Barcelona, Inter şi Manchester City", a mai spus atacantul Universităţii Craiova, Ştefan Bană. 

Afla mai multe despre: stefan banastefan bana universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare