You are here:

Andrei Raţiu, în atenţia presei din Spania după o nouă apariţie ca integralist pentru Rayo Vallecano: "S-a deghizat în Zidane"

Andrei Raţiu, în atenţia presei din Spania după o nouă apariţie ca integralist pentru Rayo Vallecano: "S-a deghizat în Zidane"

La Liga

Comentarii

Andrei Raţiu, fundaşul român al celor de la Rayo Vallecano, a fost titular pentru formaţia sa la partida de pe teren propriu, împotriva celor de la Leganes.

Integralist pentru a cincea oară în cinci partide, Andrei Raţiu a avut parte de o nouă prestaţie solidă în tricoul echipei sale, Rayo Vallecano.

Rezervă în spatele fundaşului albanez, Ivan Balliu, în sezonul trecut, Raţiu a reuşit să-şi obţină un loc în primul "11" al celor de la Rayo, în acest sezon. Cu un gol şi o pasă de gol în contul său, în actuala stagiune, Raţiu a avut contribuţii importante pe plan ofensiv, pentru echipa sa.

În minutul 84 al partidei din etapa a opta din La Liga, cu Leganes, Raţiu a driblat fundaşii echipei oaspete, în careul advers, cu ajutorul unei piruete, în stilul lui Zinedine Zidane. Jurnaliştii de la Marca au evidenţiat momentul de virtuozitate al fotbalistului român din minutul 84.

"Raţiu se deghizează în Zidane, trece de doi adversari, face o piruetă în stilul lui Zidane, însă şutul său din careu este blocat de un adversar", au scris cei de la Marca.

Rayo Vallecano ocupă locul opt în clasamentul din La Liga, cu zece puncte. În următoarea etapă, Rayo Vallecano se deplasează pe terenul celor de la Real Valladolid, echipa de pe locul 19 în clasamentul primei divizii spaniole.

VIDEO | Faza reuşită de Andrei Raţiu în minutul 84

Afla mai multe despre: la ligaandrei ratiuspanialeganes 

viewscnt
Articole similare