Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu, verdict clar după 28 de etape din Superligă: ”Este deja campioană”

Anghel Iordănescu, verdict clar după 28 de etape din Superligă: ”Este deja campioană”

Superliga

Comentarii

Anghel Iordănescu a urmărit partida dintre FC Voluntari şi FCSB şi a tras concluziile, la finalul jocului de pe arena care îi poartă numele.

Anghel Iordănescu este sigur: ”FCSB, campioana Superligii”

Fostul antrenor al naţionalei este de părere că victoria liderului i se datorează în mare măsură lui Florinel Coman, care a reuşit să întoarcă rezultatul, practic de unul singul. În opinia lui Anghel Iordănescu, FCSB nu mai poate fi oprită din cursa către primul titlu după nouă ani de secetă.

”Eu zic că sunt trei puncte câştigate de FCSB, trei puncte mari pierdute acasă de Voluntari, care a fost activă, prezentă în prima repriză.

A intrat cu avantaj la pauză, deşi FCSB a avut posesia. FCSB a întors rezultatul, cu contribuţia celor trei jucători introduşi de mister. E o victorie importantă, cel mai mare raport l-a avut Coman.

Ricardinho i-a dat spaţiu lui Florinel la primul gol, la al doilea, Turda l-a însoţit. FCSB e deja campionă, cred eu”, a declarat Anghel Iordănescu după FC Voluntari 1-2 FCSB.

FCSB ocupă primul loc în Superligă, cu 61 de puncte după 28 de etape şi este sigură că va intra în play-off din fotoliul de lider.

FC Voluntari 1-2 FCSB

Robert Popescu, balonul a ajuns la Dumiter şi acesta a înscris pentru 1-0. Florinel Coman a trimis în bară, în minutul 24, dar la pauză FC Voluntari a intrat cu avantaj minim. La pauză Charalambous a efectuat trei schimbări şi bucureştenii au egalat în minutul 48.

Florinel Coman a înscris din careu, cu un balon excelent plasat şi scorul a devenit 1-1. După şase minute tot Coman a reuşit să pătrundă cu mingea la picior în careul gazdelor, trimiţând pe lângă Jesus Fernandez, la colţul lung şi FCSB a trecut în avantaj, 2-1.

Florinel Coman a a juns la 14 goluri marcate în acest campionat, egalându-l pe colegul său, Darius Olaru, în clasamentul golgeterilor. 2-1 a fost şi scorul final, iar în clasament, FCSB a ajuns din nou la o diferenţă de zece puncte faţă de echipa de pe locul secund, Rapid Bucureşti. Elevii lui Charalambous au 61 de puncte, în timp ce FC Voluntari are 27 de puncte, şi ocupă locul 14.

  • FC VOLUNTARI: J. Fernandez - Ricardinho, G. Turda, Matricardi, Carnat - Raţă (A. Ciobanu 84), Crepulja (Cascini 61) – Dumiter (D. Florea 84), R. Popescu (Mustacă 89), D. Andrei (Cocian 61) – Nemec.
  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic - L. Phelipe (Miculescu 46), Ad. Şut, Lixandru (Radaslavescu 46) - Al. Băluţă, Oct. Popescu (Alhassan 46), Fl. Coman (Ov. Popescu 84).

Afla mai multe despre: fcsbfc voluntarisuperliga 

viewscnt
Articole similare