Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antonio Sefer, despre accidentarea suferită: ”De la zi la zi, muşchiul s-a rupt”. Când va reveni pe teren fotbalistul Rapidului | EXCLUSIV

Antonio Sefer, despre accidentarea suferită: ”De la zi la zi, muşchiul s-a rupt”. Când va reveni pe teren fotbalistul Rapidului | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Antonio Sefer a vorbit despre accidentarea pe care a suferit-o în meciul cu FC Botoşani, de la începutul lunii.

Respectivul meci, încheiat cu victoria giuleştenilor, scor 3-0, a fost una cu adevărat specială pentru Antonio Sefer. Acesta a marcat, spectaculos, primul său gol în Liga 1, la meciul cu numărul 100 în tricoul Rapidului.

Prin ce trece Antonio Sefer după ce s-a accidentat. Fotbalistul Rapidului a anunţat când va reveni pe teren | EXCLUSIV

Dar, la finalul partidei care a avut loc pe noul Giuleşti, jucătorul de 22 de ani s-a accidentat şi a devenit indisponibil pentru formaţia lui Adrian Mutu.

Sefer a anunţat că va reveni în două-trei săptămân şi speră să poată evolua în meciurile de baraj pentru cupele europene. Rapid este lider în play-out, cu victorii pe linie în primele cinci etape.

”(n.r. despre accidentarea de la meciul cu Botoşani) Sunt din ce în ce mai bine. Fac recuperarea şi sper să revin cât mai repede pe teren. Am avut nişte dueluri cu jucătorul de pe partea mea şi am avut nişte dureri pe partea piciorului drept şi atunci loviturile date de el mi-au rupt muşchiul.

Am încercat să fac antrenament şi am forţat mult, iar de la zi la zi s-a rupt. N-am mai putut să fac antrenamente şi acum urmez o recuperare bună şi sper să fie din ce în ce mai bine, să revin cât mai repede pe teren. 

Este prima pe care o am, nu am avut niciodată accidentări şi îmi pare rău că a venit acum când am dat primul gol în prima ligă pe noul stadion, la 100 de meciuri. Eram într-o perioadă bună, dar voi reveni mai puternic şi sper să fac meciuri bune alături de colegii mei şi să-i facem fericiţi pe suporteri.

Eu cred că în două-trei săptămâni voi reveni pe teren. La barajul de cupele europene sper să fiu apt. 

Am vorbit cu baieţii cu care fac recuperarea şi le-am zis să facă ceva cât mai repede posibil, că imi doresc să revin cât mai repede pe teren, că nu îmi place să nu joc.

Ce am vorbit şi cu doctorul de la noi de la Rapid, el mi-a dat trei săptămâni de când m-am lovit şi mai am câteva zile şi o să revin la antrenamente”, a declarat Sefer, la Orange Sport.

De asemenea, fotbalistul de 22 de ani a dezvăluit şi ce a simţit când a marcat primul său gol în Liga 1, la cea de-a o suta apariţie pentru Rapid.

”Am spus că primul meu gol pe Giuleşti va fi de la o distanţă foarte mare şi uitaţi că aşa a fost să fie. Mi-am dorit foarte mult golul ăsta. Eram de la meci la meci, aveam o presiune pe mine pentru că marcau toţi. Fanii aveau aşteptări foarte mari de la mine, iar lucrul acesta mă presa pe mine şi mă bucur că am dat primul gol pe Giuleşti la 100 de meciuri pentru Rapid. 

Aveam un trac aşa şi puţin ghinion, nu am marcat, nu am apucat să marchez, dar am muncit foarte mult, muncesc în continuare. Sper să am multe goluri pentru Rapid, pase, asisst-uri şi sper să facem o treabă bună”, a adăugat Sefer.

Afla mai multe despre: seferrapid 

viewscnt
Articole similare