Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care s-a certat cu Dan Petrescu îi ia locul la CFR Cluj! Balaj confirmă varianta de avarie: "El e dacă există o despărţire"

Antrenorul care s-a certat cu Dan Petrescu îi ia locul la CFR Cluj! Balaj confirmă varianta de avarie: "El e dacă există o despărţire"

CFR Cluj

Comentarii

Sunt ore decisive la CFR Cluj, unde va exista o şedinţă între antrenorul Dan Petrescu şi ceilalţi conducători din Gruia privind situaţia băncii tehnice. Preşedintele Cristi Balaj a anunţat numele antrenorului care i-ar putea lua locul imediat "Bursucului".

Cristi Balaj, despre Dan Petrescu la CFR Cluj

Nemulţumirile acumulate de la începutul sezonului au dus la o situaţie tensionată la CFR Cluj, în mijlocul sezonului. Dan Petrescu i-a reproşat conducerii că este presat, în timp ce Nelu Varga nu a acceptat criticile şi a răspuns la fel de dur.

De altfel, viitorul lui Dan Petrescu la actuala campioană a Superligii va fi discutată marţi. 

"Am câştigat (n.r. - 1-0 cu FC Argeş), asta e important şi este o oarecare stare de linişte. Va fi o discuţie. Sunt oameni care se respectă şi sunt convins că indiferent de rezultat  va exista o strângere de mână şi relaţiile bune vor fi în continuare. Dan Petrescu merită respectat pentru tot ce a făcut pentru acest club. De asemenea, şi patronul echipei. Merită şi el un respect deosebit pentru că face eforturi mari să ţină acest club.

Conference nu a fost un obiectiv decât după ce a fost ratată acea rundă din Liga Campionilor", a declarat preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, imediat după victoria din Superligă de la Piteşti. 

  • Aplicaţia Orange Sport este gratuită şi poate fi descărcată din Google Play şi App Store.

Antrenorul care s-a certat cu Dan Petrescu, varianta de avarie

Antrenorul care i-ar putea lua locul imediat lui Dan Petrescu este secundul Alin Minteuan, varianta de avarie a vişiniilor, anunţă Cristi Balaj. Deşi există informaţii despre sosirea lui Cosmin Contra la CFR Cluj, preşedintele a anunţat că echipa din Gruia nu a negociat, pentru moment, cu niciun alt tehnician. 

Crescut la CFR, Minteuan a jucat pentru clujeni între 1993 şi 1997, apoi între 2005 şi 2009. A antrenat-o pe CFR între februarie şi martie 2019, timp de patru meciuri, în care a obţinut victorii pe linie.

"Nu avem antrenor aşa cum s-a scris în presă. În situaţia în care va exista o despărţire, antrenorul nostru este Minteuan. Antrenor interimar este Minteuan, nu avem un antrenor", a mai spus Cristi Balaj. 

În 2020, Alin Minteuan şi Dan Petrescu s-au certat din cauza unei decizii a conducerii, care a dus la plecarea secundului. 

Atunci, Minteuan nu a acceptat amânarea primelor, deşi restul staff-ului s-a conformat, şi a avut câteva cuvinte dure la adresa lui Dan Petrescu

Basarab Panduru ştie următoarea destinaţie a lui Dan Petrescu: ”Se va schimba antrenorul şi acolo! Acum e momentul”

Afla mai multe despre: alin minteuandan petrescucfr clujantrenor nou cfr clujnelu vargadan petrescu plecare cfr cluj 

viewscnt
Articole similare