You are here:

Anunţul făcut de Cristi Balaj înainte de CFR Cluj - FCSB, derby-ul etapei din Superliga: "Gigi Becali şi-a dat cuvântul!"

Anunţul făcut de Cristi Balaj înainte de CFR Cluj - FCSB, derby-ul etapei din Superliga: "Gigi Becali şi-a dat cuvântul!"

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a făcut un anunţ în legătură cu derby-ul etapei a 9-a din Superliga, CFR Cluj - FCSB.

Oficialul vice-campioanei României a vorbit despre situaţia lui Daniel Bîrligea, fotbalist cedat de ardeleni la FCSB, în vara acestui an. Fostul golgheter al "feroviarilor" are şanse mici să evolueze la derby-ul din Gruia în urma discuţiilor purtate pentru finalizarea transferului atacantului în vârstă de 24 de ani.

Cristi Balaj: "Nu vorbim de o clauză, vorbim de cuvântul lui Gigi Becali"

"Nu vorbim de o clauză. Clauzele sunt interpretabile legate de evoluţia unui jucător într-un meci. Vorbim de cuvântul pe care finanţatorul clubului, Gigi Becali, l-a dat şi nu avem motive să ne îndoim că nu-l va respecta", a declarat Cristi Balaj, la sport.ro

Astfel, Balaj îşi pune încrederea în promisiunea făcută de finanţatorul campioanei României, Gigi Becali, legată de prezenţa lui Daniel Bîrligea pe teren la partidele dintre CFR Cluj şi FCSB. CFR Cluj ocupă locul patru în clasamentul Superligii înaintea duelului cu FCSB, cu 13 puncte. Campioana României este pe locul zece, cu opt puncte după şapte partide disputate.

Daniel Bîrligea va evolua cu numărul 9 pe tricoul său, la FCSB. Internaţionalul român ajuns în premieră în fotbalul românesc în anul 2022, la CFR Cluj, a înscris 24 de goluri în 82 de partide în Superliga, pentru CFR Cluj. 

Gigi Becali speră ca Bîrligea să ajute echipa "roş-albastră" în meciurile din UEFA Europa League din acest sezon, cât şi în lupta pentru recuperarea poziţiilor în clasament din Superliga.

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbcristi balajdaniel birligeagigi becali 

viewscnt
Articole similare