Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Argumentele pentru care Gareth Southgate ar trebui păstrat, deşi Anglia a părăsit Cupa Mondială din Qatar! "Par fericiţi"

Argumentele pentru care Gareth Southgate ar trebui păstrat, deşi Anglia a părăsit Cupa Mondială din Qatar! "Par fericiţi"

Cupa Mondială

Comentarii

Numit în 2016 în fruntea naţionalei Angliei, Gareth Southgate a obţinut rezultate foarte bune în competiţiile internaţionale majore, cu o semifinală în 2018 în Rusia şi o finală la Euro 2020, disputată în 2021. Dar înfrângerea din sferturile Cupei Mondiale din Qatar împotriva Franţei sâmbătă seara îi pune în discuţie viitorul. Pentru Alan Shearer, fără îndoială, el trebuie să rămână.

Alan Shearer consideră că Gareth Southgate trebuie să rămână în postul de selecţioner al Angliei

"Ştiu că nu a adus trofeul pe care l-am dorit din Qatar, dar trebuie să avem o imagine de ansamblu. De asemenea, trebuie să ne uităm la progresele înregistrate în şase ani", a spus Shearer .

"Numai Southgate poate decide să plece. Nimeni de la Federaţie nu-i va spune că trebuie să plece, iar asta cred că e un lucru bun”, spune fostul atacant, care „speră foarte mult” ca actualul antrenor să aleagă să rămână.

Unul dintre argumentele sale este că jucătorii „îl iubesc şi îl respectă şi par fericiţi să joace pentru el”. Şi Shearer conchide: "Treaba lui este neterminată”.

Afla mai multe despre: gareth southgate 

viewscnt
Articole similare