Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Banca Olandei a sărit asupra lui Paredes în meciul cu Argentina! Fotbalistul a făcut un gest care a inflamat spiritele şi a fost trântit gazon | VIDEO

Banca Olandei a sărit asupra lui Paredes în meciul cu Argentina! Fotbalistul a făcut un gest care a inflamat spiritele şi a fost trântit gazon | VIDEO

Cupa Mondială

Comentarii

Argentinianul Leandro Paredes (28 de ani) a comis-o pe finalul celor 90 de minute din sfertul de finală cu Olanda, de la Cupa Mondială.

Paredes a inflamat spiritele în Olanda - Argentina

Olanda şi Argentina s-au întâlnit într-un sfert de finală terminat la egalitate în 90 de minute, scor 2-2, după ce batavii au revenit spectaculos de la 0-2. Weghorst a marcat în ultimele minute ale prelungirilor, dar situaţia a fost tensionată pe final. 

Centralul Mateu Lahoz i-a iritat pe olandezi cu anumite decizii de arbitraj, iar duelul s-a resimţit şi asupra echipelor. 

Înainte de a se arăta minutele de prelungire de pe margine, Leandro Paredes a generat un conflict pe teren. 

Mijlocaşul lui Juventus l-a faultat iniţial dur pe Ake, ca mai apoi să facă un gest stupid. 

Paredes a tras puternic în direcţia băncii de rezerve a Olandei, iar mingea a lovit violent un scaun. 

Imediat s-a trezit înconjurat de aproape toţi fotbaliştii Olandei, iar Van Dijk l-a trântit pe gazon pe mijlocaşul advers. 

Au urmat zeci de secunde în care echipele s-au confruntat, iar Lahoz a fost nevoit să scoată de mai multe ori cartonaşul galben. 

Afla mai multe despre: argentina olandaparedes 

viewscnt
Articole similare