Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Croaţiei a predat o lecţie pentru toate naţionalele după ce a eliminat Brazilia: "Nimeni nu ar trebui să ne subestimeze"

Selecţionerul Croaţiei a predat o lecţie pentru toate naţionalele după ce a eliminat Brazilia: "Nimeni nu ar trebui să ne subestimeze"

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul Croaţiei, Zlatko Dalici, a dedicat poporului croat victoria în faţa Braziliei, sinonimă cu accederea în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar.

Zlatko Dalici: "Aceasta este Croaţia: mândrie, curaj, încredere şi patriotism"

"Acesta este victoria pentru poporul croat. După un meci extraordinar, eliminăm marea favorită. Aceasta este Croaţia: mândrie, curaj, încredere şi patriotism. Croaţia este cea mai bună când vine vorba de ea. Când contează, Croaţia reuşeşte întotdeauna. Nimeni nu ar trebui să ne subestimeze. Nu s-a terminat, continuăm. Putem realiza lucruri mari”, a declarat el.

Fundaşul Braziliei, Thiago Silva, a declarat, vineri seară, că este greu să-şi găsească cuvintele după eliminarea în sferturile Cupei Mondiale, în faţa Croaţiei.

"În fotbal, depinzi de ce face cealaltă echipă şi ne-am confruntat cu o echipă de mare calitate. Poate am fi putut juca mai bine uneori, dar nu suntem obişnuiţi să suferim astfel de contraatacuri bine organizate. Este cu adevărat trist, dar asta este. Trebuie să mergem înainte. Sunt mândru de ceea ce a făcut toată lumea, dar asta e fotbalul. E greu să găseşti cuvinte şi să te consolezi. Am experimentat deja dezamăgiri în viaţa mea, când eşuezi pentru un obiectiv atât de important, mă doare foarte mult. Trebuie să încercăm să trecem peste asta. De fiecare dată când cădeam, mă ridicam. Vom vedea, dar s-ar putea să nu mai am niciodată această oportunitate.”, a spus Thiago Silva.

Echipa naţională a Croaţiei a învins, vineri, reprezentativa Braziliei, scor 1-1 (4-2), la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar.

Vicecampioana mondială en-titre va evolua în semifinale cu învingătoarea din meciul dintre Argentina şi Ţările de Jos.

Afla mai multe despre: croatia brazilia 

viewscnt
Articole similare