Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, cuvinte grele pentru noua generaţie de jucători de la CFR: ”Cei mai bătrâni joacă, cei tineri sunt obosiţi” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, cuvinte grele pentru noua generaţie de jucători de la CFR: ”Cei mai bătrâni joacă, cei tineri sunt obosiţi” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a reuşit să o învingă, cu emoţii, pe Rapid în prima etapă a Superligii, scor 1-0. În urma partidei, Basarab Panduru a analizat partide şi cele două echipe şi a avut cuvinte grele la adresa noilor jucători ai campioanei.

CFR Cluj a reuşit să debuteze cu victorie în noul sezon al Ligii 1, dar a fost la un pas de a scăpa două puncte printre degete la ultima fază.

Mingea l-a lovit în cot pe nou-intratul Bordeianu în careu, iar giuleştenii au primit un penalty, însă, spre fericirea lui Dan Petrescu, Bălgrădean a reuşit să apere încecarea lui Albu.

Însă, o polemică a fost făcută în jurul poziţiei portarului la penalty, cu regulamentul spunând că portarul trebuie să fie cu ambele picioare pe linie, iar Vassaras, şeful CCA, spunând că nu.

Lăsând controversele de o parte, un alt aspect i-a atrs atenţia lui Basarab Panduru în urma jocului. în legătură cu formula utilizată de Dan Petrescu.

”Bursucul” i-a păstrat doar pe Cristi Bălgrădean (34 de ani), Mario Camora (35 de ani) şi Ciprian Deac (36 de ani) în primul 11, câţiva dintre cei mai experimentaţi jucători de la club.

Basarab Panduru, cuvinte grele pentru noua generaţie de jucători de la CFR

CFR schimbă mulţi jucători, foarte curios că cei mai bătrâni joacă, chiar dacă au jucat 120 de minute, joacă şi acum. Deac şi Camora. Cei mai tineri sunt obosiţi, joacă joi, nu am prea înţeles asta.

Până în minutul 68, când are Yuri capul ală din corner, parcă CFR a fost echipa mai bună, după care CFR se retrage foarte, foarte jos şi începe Rapidul să joace.

Probabil că Rapid se leagă de astea ultime 25 de minute, când a stat în apropierea porţii CFR-ului. Meritau golul, nu îl meritau... nu ştiu ce să zic, mai degrabă...

A fost o problemă (n.r. cu accidentările). Nu ştiu ce schimbare mai puteai să faci la pauză, Sefer cu Pănoiu poate, dacă nu ar fi fost accidentat şi se pregătea.

Sefer mi se pare că anul trecut... să marchezi un singur gol într-un campionat.. mi se pare prea puţin”, a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare