Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bătaie pe Marius Croitoru. Aproape înţeles cu viitorul club, o altă echipă din Superligă a intrat în cursă. FC Argeş, în alertă

Bătaie pe Marius Croitoru. Aproape înţeles cu viitorul club, o altă echipă din Superligă a intrat în cursă. FC Argeş, în alertă

Superliga

Comentarii

Marius Croitoru (42 de ani) a fost aproape înţeles cu viitorul său club, dar o altă echipă din Superligă a intrat în cursa pentru semnătura tehnicianului.

Marius Croitoru este unul dintre antrenorii-problemă din Superligă. Nefiind posesor de licenţă Pro, el şi Andrei Prepeliţă au fost suspendaţi şi amendaţi de Comisia de Disciplină, pentru faptul că şi-au întrecut atribuţiile.

Ultimul intrat pe lista de ”pedepsiţi” este Mihai Pintilii, care, pentru acelaşi motiv, a fost sancţionat cu patru etape de către FRF.

Totuşi, în ciuda acestor inconveniente, Marius Croitoru şi-a continuat treaba la FC Argeş şi, mai mult, să fie asaltat cu oferte.

FC Botoşani nu este singura echipă pe urmele lui Marius Croitoru

Cu toate că echipa piteşteană este fără victorie în campionat de opt etape, mai exact 30 octombrie, şi se punea în discuţie o posibilă despărţire de acesta, Croitoru poate continua tot în Superligă.

Deşi părea că este înţeles cu FC Botoşani, chiar fosta sa echipă, tehnicianul de 42 de ani ar fi dorit şi de FC Voluntari.

Ilfovenii au câştigat ultimele două partide (1-0 cu Universitatea Craiova şi 3-0 cu CS Mioveni), dar postul lui Liviu Ciobotariu este în pericol.

Conducerea formaţiei din Voluntari îl consideră pe Marius Croitoru mai potrivit pentru viitorul echipei, conform Prosport, deoarece ar avea un fotbal mai înclinat spre atac.

Trebuie menţionat faptul că tehnicianul născut la Giurgiu a mai fost dorit de două ori de cei de la FC Voluntari.

Croitoru o pregăteşte pe FC Argeş din octombrie 2022 şi a obţinut o singură victorie în nouă meciuri la cârma piteşetenilor.

În carieră, s-a mai aflat la conducerea tehnică a echipelor FC Botoşani (2019-2022) şi U Craiova 1948 (iunie - octombrie 2022).

Afla mai multe despre: marius croitoruargesvoluntari 

viewscnt
Articole similare