Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen a postat un sfâşietor, la scurt timp după moartea lui Franz Beckenbauer. ”Dintr-o dată, lumea noastră este mai întunecată, mai săracă”

Bayern Munchen a postat un sfâşietor, la scurt timp după moartea lui Franz Beckenbauer. ”Dintr-o dată, lumea noastră este mai întunecată, mai săracă”

Bundesliga

Comentarii

Dintr-o dată, lumea noastră nu mai este la fel ca altădată - acum este mai întunecată, mai tăcută şi mai săracă, se arată într-un mesaj al clubului Bayern Munchen, după decesul lui Franz Beckenbauer.

"Campioana este în doliu după moartea lui Franz Beckenbauer, unicul Kaiser, fără de care FC Bayern nu ar fi devenit niciodată clubul care este astăzi. Beckenbauer a murit ieri, duminică, la vârsta de 78 de ani, înconjurat de familia sa, la Salzburg. FC Bayern este în doliu alături de familia, prietenii săi, în primul rând de soţia sa Heidi şi de copiii săi Thomas, Michael, Joel Maximilian şi Francesca Antonie", a scris Bayern Munchen.

"Nu există cuvinte pentru a exprima cât de mare este durerea noastră şi golul pe care Franz Beckenbauer îl lasă în urmă. Ca jucător, a adus pe teren un sentiment de efort, eleganţă şi magie. Franz Beckenbauer a adus farmecul. Chiar şi după cariera sa de jucător, a lăsat o amprentă de neşters asupra FC Bayern şi asupra fotbalului, iar moştenirea sa nu poate fi măsurată în titluri. Familia FC Bayern îi este veşnic recunoscătoare, iar eu personal deplâng pierderea unui prieten", a declarat Herbert Hainer, preşedintele FC Bayern.

Uli Hoeness, preşedintele de onoare al FC Bayern şi fost coechipier, a afirmat că nimeni nu-l va egala pe Beckenbauer: "Franz Beckenbauer este cea mai mare figură pe care FC Bayern a avut-o vreodată. Ca jucător, antrenor, preşedinte, om - de neuitat. Nimeni nu-l va egala vreodată. Oamenii pot spune că au văzut fotbal pe vremea lui Franz Beckenbauer. A fost un prieten pentru mine, un tovarăş unic şi un dar pentru noi toţi. Dragă Franz, odihneşte-te în pace."

Karl-Heinz Rummenigge, mult timp CEO al FC Bayern şi fost coechipier: "Sunt profund şocat. Franz Beckenbauer a rescris istoria fotbalului german şi a lăsat o amprentă de neuitat asupra sa. A fost căpitanul meu la FC Bayern, antrenorul meu la echipa naţională, preşedintele nostru la Bayern - şi în toate aceste roluri a fost nu doar de succes, ci şi unic. Ca persoană, a impresionat prin marele său respect pentru toţi oamenii, pentru că toată lumea era egală în ochii lui Franz. Fotbalul german a pierdut cea mai mare figură din istoria sa. Ne va lipsi extrem de mult. Îţi mulţumim pentru tot, dragă Franz".

Afla mai multe despre: bayernbundesligafranz beckenbauer 

viewscnt
Articole similare