Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a pierdut o "perlă". A plecat gratis de la FCSB şi a semnat cu clubul puternic din Liga 1!

Becali a pierdut o "perlă". A plecat gratis de la FCSB şi a semnat cu clubul puternic din Liga 1!

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a pierdut o "perlă" de la FCSB. Robert Ion (21 de ani) a plecat gratis şi a semnat cu un club puternic din Liga 1, Farul. Gică Hagi, cunoscut pentru cum şlefuieşte talente şi le repune pe picioare, l-a transferat pe fotbalistul crescut de FCSB.

Robert Ion a plecat gratis de la FCSB la Farul, astfel că Gică Hagi a pus mâna pe una dintre "perlele" lui Gigi Becali.

Becali a pierdut o "perlă". A plecat gratis de la FCSB şi a semnat cu clubul puternic din Liga 1!

Crescut de FCSB, club unde se afla din 2017, Robert Ion a plecat liber de contract de la echipă, după ce a fost de mai multe ori împrumutat, la Academica Clinceni sau FC Voluntari. Gigi Becali a pierdut, astfel, o "perlă" de doar 21 de ani, de pe urma căreia spera ca la un moment dat va scoate bani mulţi cu un transfer.

Plecat gratis de la FCSB, Robert Ion a semnat cu unul dintre cluburile puternice din Liga 1, Farul. Gică Hagi a "depistat" imediat talentul pe care-l are Robert Ion şi l-a transferat. Fotbalistul a semnat pe trei sezoane cu Farul, iar "Regele" speră să-l pună pe picioare aşa cum a făcut şi cu alţii, cel mai recent exemplu fiind Gabi Iancu (29 de ani).

Robert Ion a fost prezentat oficial la Farul, club unde va încerca să-şi atingă potenţialul maxim, după ce la FCSB nu i s-au acordat prea multe şanse. În sezonul trecut, Robert Ion a jucat 31 de meciuri, 2.348 de minute, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat trei pase de gol.

La FCSB, Robert Ion a strâns doar 173 de minute în cinci meciuri jucate la echipa mare, suficient însă cât să-şi treacă în CV două assist-uri.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Robert Ion în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali perla fcsbgigi becali perlagigi becali fcsbrobert ion fcsb farulfarul fcsb robert ionrobert ion gica hagi 

viewscnt
Articole similare