Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, încă o ofertă nebună: 2 milioane € pentru un superstar! EXCLUSIV | "E cel mai valoros jucător al nostru"

Becali, încă o ofertă nebună: 2 milioane € pentru un superstar! EXCLUSIV | "E cel mai valoros jucător al nostru"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a făcut încă o ofertă nebună de transfer pentru Juan Bauza (26 de ani), superstarul de la FCU Craiova 1948. Patronul FCSB a pus pe masă două milioane de euro pentru transferul lui Bauza din Bănie, însă Adrian Mititelu a refuzat să se despartă de fotbalistul din Argentina.

După transferul de 1,7 milioane de euro al lui David Miculescu de la UTA, Gigi Becali a făcut încă o ofertă foarte mare pentru un transfer din Liga 1. Juan Bauza a fost marea dorinţă a lui Becali, însă acesta s-a lovit de refuzul lui Adrian Mititelu, chir dacă a oferit două milioane de euro.

Becali, încă o ofertă nebună: 2 milioane € pentru un superstar! EXCLUSIV | "E cel mai valoros jucător al nostru"

Adrian Mititelu a dezvăluit zilele trecute că a refuzat o ofertă de două milioane de euro pentru Juan Bauza, cel mai bun fotbalist al FCU Craiova 1948. Indirect, Mititelu a lăsat să se înţeleagă că Gigi Becali a făcut oferta pe care a refuzată, declaraţia sa venind fix în perioada în care s-a interesat FCSB de Bauza, după ce l-a cumpărat pe David Miculescu de la UTA cu 1,7 milioane de euro.

Juan Bauza este unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1. Argentinianul a atras interesul lui Gigi Becali şi al FCSB, dar Adrian Mititelu a refuzat o ofertă de 2 milioane de euro pentru el. În direct la Orange Sport, Adrian Mititelu a vorbit despre Juan Bauza, despre care a spus că este cel mai bun fotbalist al echipei sale şi consideră că este "în primii 3-4 jucători din fotbalul românesc".

"E cel mai valoros jucător al nostru şi probabil unul dintre primii 3-4 jucători din fotbalul românesc. Toate meciurile noastre bune din returul de campionat, care ne-au ridicat, şi meciurile de început au un numitor comun: Pepe Bauza. Chiar dacă echipa noastră poate să etaleze un joc bun şi fără el, are nevoie de timp", a spus Adrian Mititelu la Orange Sport.

Becali, ofertă de 2 milioane de euro pentru transferul lui Bauza: "N-o să vadă Gigi aşa ceva"

Adrian Mititelu vrea ca Juan Bauza să plece doar în străinătate din Liga 1 şi a lăsat de înţeles că Gigi Becali a făcut o ofertă de 2 milioane de euro pentru jucătorul argentinian.

"Este exclus să plece. E netransferabil. El va pleca peste un an, doi şi doar în străinătate. Am avut o ofertă acum câteva zile de două milioane de euro şi am refuzat.

Nu o să vadă Gigi Becali vreodată aşa ceva. Şi nu am ceva cu Gigi Becali. Pe mine nu mă interesează rivalitatea cu FCSB, eu am rivalitate cu CSU. Vreau să am o echipă mai bună decât CSU", a spus Adrian Mititelu zilele trecut, la Pro Arena.

Din 2021 la FCU Craiova 1948, Juan Bauza a ajuns căpitanul echipei din Bănie şi a strâns 28 de meciuri în tricoul oltenilor, timp în care a marcat de cinci ori şi a pasat decisiv de şapte ori.

Afla mai multe despre: gigi becali oferta juan bauzajuan bauza transfer fcsbgigi becali juan bauzajuan bauza adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare