You are here:

Bogdan Cosmescu a numit problemele lui Cătălin Cîrjan după golul înscris de "decarul" lui Dinamo, cu Unirea Slobozia: "Le poate corecta"

Bogdan Cosmescu a numit problemele lui Cătălin Cîrjan după golul înscris de "decarul" lui Dinamo, cu Unirea Slobozia: "Le poate corecta"

Dinamo București

Comentarii

Cătălin Cîrjan a fost decisiv pentru Dinamo în partida cu Unirea Slobozia. Fostul jucător de la Arsenal a înscris unicul gol înscris la partida de pe "Arcul de Triumf".

"Decarul" dinamoviştilor a înscris pentru echipa sa în minutul 32 al partidei de pe Stadionul "Arcul de Triumf". Astrit Selmani a primit mingea în flanc, în urma unei pase inteligente venite din partea nou-venitului Patrick Olsen. Cîrjan a înscris cu un şut puternic, din interiorul careului, la mingea trimisă de Selmani.

Fostul jucător de la Arsenal a ajuns la patru goluri înscrise în toate competiţiile în tricoul lui Dinamo. Cîrjan a înscris în primele două etape, în meciurile cu Petrolul şi CFR Cluj.

Bogdan Cosmescu a numit una dintre cele mai mari probleme ale fotbalistului în vârstă de 21 de ani. Problemele de ordin fizic sunt cele care îl ţin în loc pe mijlocaş, în opinia lui Cosmescu, însă, e convins că acesta îşi poate îmbunătăţii jocul şi în acest aspect.

Bogdan Cosmescu: "Cîrjan are probleme de ordin fizic"

"Cîrjan are probleme de ordin fizic, şi-a făcut academia la Arsenal, are alte probleme pe care şi le poate corecta. Nu poţi să nu ai baza fotbalistică dacă ai stat atâţia ani la Arsenal", a declarat Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

Cosmescu a vorbit şi despre posibila oportunitate a celor de la Unirea Slobozia de a obţine puncte pe terenul celor de la Dinamo, în condiţiile în care "câinii roşii" nu s-au putut baza pe mai mulţi fotbalişti de bază, precum Dennis Politic, Hakim Abdallah, Kennedy Boateng şi Josue Homawoo.

"O să-şi dea pumni în cap cei de la Slobozia. Cu flancul stâng de la Dinamo făcut doar din jucători sub 21 de ani, să nu joci nimic? Să-i laşi să te domine? Sunt nişte puncte mari care s-ar putea să conteze, ei se vor lupta să evite retrogradarea, nu ai voie să pierzi un asemenea meci.", a mai spus Bogdan Cosmescu.

Afla mai multe despre: dinamo bucurestibogdan cosmescusuperligacatalin cirjanunirea slobozia 

viewscnt
Articole similare