Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boloni, debut ideal la Metz în noul sezon. Victorie la scor, dar antrenorul român nu a putut fi la meci

Boloni, debut ideal la Metz în noul sezon. Victorie la scor, dar antrenorul român nu a putut fi la meci

Stranieri

Comentarii

Ladislau Boloni a debutat cu dreptul pe banca tehnică a lui Metz în noul sezon din Ligue 2, dar antrenorul nu a putut să fie prezent la meci.

Metz, antrenată din această vară de Ladislau Boloni, a câştigat categoric meciul din prima etapă a noului sezon din liga a doua franceză.

Echipa tehnicianului de 69 de ani s-a impus contra formaţiei Amiens, scor 3-0.

Golurile au fost marcate de Lamine Gueye ('20), Georges Mikautadze ('44) şi Ibrahima Niane ('48).

Ladislau Boloni a vorbit despre sezonul care îl aşteaptă în Ligue 2 alături de Metz.

”Ştiu foarte bine campionatul diviziei secunde. Va fi un sezon extrem de disputat, dar asta nu este o problemă. Vrem să devenim cât mai competitivi în timpul cel mai scurt posibil”, a declarat Boloni, pentru site-ul oficial al lui Metz.

Boloni nu a putut fi la debutul lui Metz

Totuşi, antrenorul de 69 de ani a ratat debutul ideal al echipei sale. Acesta a fost testat pozitiv cu COVID-19, după ce a fost prezent la un eveniment din România.

Locul său pe banca tehnică a fost ţinut de Christophe Delmotte, antrenorul secund, care a explicat că,din fericire, Boloni nu prezintă probleme în urma infectării.

“A fost testat pozitiv luni. Sperăm să fie alături de noi la meciul de sâmbătă. Timing-ul ar trebui să fie bun. Este puternic, plin de vitalitate, aşa că va fi acolo”, a afirmat Delmotte.

În fotbalul francez a ajuns în această vară şi Rareş Ilie, transferat în Ligue 1, de Nice, mutare ce a fost analizată de Boloni.

Afla mai multe despre: bolonimetz 

viewscnt
Articole similare