Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | ADIO, FCSB! Gigi Becali vrea să-l transfere, însă jucătorul are pretenţii financiare uriaşe

BREAKING | ADIO, FCSB! Gigi Becali vrea să-l transfere, însă jucătorul are pretenţii financiare uriaşe

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), nu se fereşte să-şi declare public admiraţia pentru unii jucători, chiar şi pentru legitimaţi la echipele adverse.

Unul dintre jucătorii care ”i-au furat ochii” omului de afaceri în ultima perioadă este mijlocaşul celor de la FCU Craiova, Yassine Bahassa, intrat în ultimele luni de contract cu formaţia olteană.

Fotbalistul de origine marocană, dar născut în Franţa, la Sauveterre-de-Guyenne, a purtat runde intense de negocieri cu Adrian Mititelu pentru o eventuală prelungire a înţelegerii, însă n-a ajuns niciodată la niciun rezultat.

FCSB îl ratează pe Yassine Bahassa

Aşadar, Gigi Becali îl poate aduce la FCSB pe mijlocaşul lateral în vârstă de 31 de ani în vară, liber de contract. Acesta ar trebui, totuşi, să pregătească un salariu consistent şi o primă de instalare pe măsură, pentru a-l convinge pe fostul jucător cu un singur sezon în Ligue 2 - eşalonul secund din Franţa - la Quevilly, în 2021/2022.

Adrian Mititelu a recunoscut că i-a făcut o ofertă foarte bună luI Bahassa, peste tot i-ar putea oferi adversarele din Superligă, în special FCSB, Rapid sau CFR Cluj, însă jucătorul a refuzat-o.

Patronul oltenilor este sigur că Yassine aşteaptă să devină liber de contract pentru a obţine un angajament mai avantajos din afară, mult peste ceea ce ar putea obţine în Superligă.

  • 66 de meciuri, 8 goluri şi 11 pase decisive a adunat Bahassa pentru FCU Craiova.
  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Bahassa, conform transfermarkt.de.

"E jucătorul nostru, ne bazăm pe el momentan. Nici n-am mai vorbit despre contract. Eu zic că oferta de la mine e destul de bună, dar eu cred că el aşteaptă ceva de afară.

Din România nu primeşte ofertă mai bună. A zis că are pretenţii financiare pe care eu nu le pot... cu mult peste ce se dă în România.

Eu cred că ce vrea el se poate da doar afară şi probabil va găsi doar afară din vară. Până la urmă avem jucători talentaţi, care nu joacă, pentru că n-au loc.

E bine dacă el în vară va pleca, că face loc altora care stau în anticameră şi n-au cum să se evidenţieze", a declarat Adrian Mititelu pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: yassine bahassaadrian mititelugigi becali 

viewscnt
Articole similare