Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Ionuţ Radu, OUT de la Inter! Clubul l-a transferat pe portar. A semnat!

BREAKING | Ionuţ Radu, OUT de la Inter! Clubul l-a transferat pe portar. A semnat!

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu (25 de ani) e ca şi plecat de la Inter, în contextul în care a greşit decisiv şi şi-a îngropat echipa în lupta pentru titlu şi, în special, după ce Inter l-a transfrat pe portarul lui Ajax, Andre Onana (26 de ani).

Inter l-a transferat gratis pe portarul lui Ajax, Andre Onana, care a semnat cu gruparea de pe "Giuseppe Meazza" liber de contract, astfel că Ionuţ Radu e out de la echipă. Agentul lui Ionuţ Radu, Oscar Damiani, a declarat că, în vară, probabil drumul lui Ionuţ Radu se va separa de cel al Interului.

BREAKING | Ionuţ Radu, OUT de la Inter! Clubul l-a transferat pe portar. A semnat!

Ionuţ Radu a greşit decisiv în meciul Bologna - Inter 2-1, când a dat pe lângă minge la o repunere de la margine şi a oferit pe tavă victoria Bolognei, care o îndepărtează de titlu pe campioana en-titre. În acest context, dar şi ţinând cont de faptul că Andre Onana a fost deja transferat de Inter pentru postul de portar, liber de contract.

Deşi nu e anunţat oficial, Andre Onana a semnat cu Inter încă din ianuarie 2022, după ce a efectuat vizita medicală, conform mai multor jurnalişti importanţi din Europa. Astfel, Onana va pleca gratis de la Ajax şi va semna cu Inter, unde va fi înlocuitorul lui Samir Handanovic, veteranul din poarta "nerazzurrilor".

Agentul lui Ionuţ Radu a anunţat plecarea românului de la Inter: "Drumurile se vor despărţi"

În contextul greşelii făcute de Ionuţ Radu, Oscar Damiani, unul dintre agenţii portarului din România, a fost întrebat de viitorul fotbalistic al goalkeeperului. Damiani nu a stat pe gânduri şi a anunţat că, în contextul greşelii şi a transferului lui Andre Onana, drumul lui Radu se va despărţi de cel al Interului.

"Viitorul sau? Probabil că drumurile cu Inter se vor separa. Nerazzurrii l-au luat deja pe Onana. Nici acest lucru nu l-a ajutat din punct de vedere psihologic", a spus Oscar Damiani într-un interviu acordat Tuttosport.

Ionuţ Radu a jucat două meciuri în acest sezon la Inter, unul în Cupa Italiei şi unul în Serie A, timp în care a încasat patru goluri.

Afla mai multe despre: ionut raduintertransferandre onanaportargratis 

viewscnt
Articole similare