Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Messi nu mai semnează cu PSG şi pleacă gratis! Răsturnare de situaţie: "Vrea altceva"

BREAKING | Messi nu mai semnează cu PSG şi pleacă gratis! Răsturnare de situaţie: "Vrea altceva"

Lionel Messi

Comentarii

Dată ca sigură în urmă cu câteva săptămâni, prelungirea contractului lui Leo Messi cu PSG nu mai e o opţiune atât de sigură. Messi nu vrea să mai semneze cu PSG şi "vrea altceva".

Messi nu mai vrea să semneze prelungirea contractului PSG şi "vrea altceva" pentru viitorul său fotbalistic. Starul campion mondial în 2022 era aşteptat să semneze o nouă înţelegere la Paris, unde a ajuns gratis în vara lui 2021, de la Barcelona.

BREAKING | Messi nu mai semnează cu PSG şi pleacă gratis! Răsturnare de situaţie: "Vrea altceva"

PSG îl poate pierde gratis pe Messi, deşi în urmă cu câteva săptămâni prelungirea contractului starului din Argentina era dată ca sigură. Potrivit jurnalistului Gerard Romero, Messi "ezită să semneze un nou contract cu PSG".

Mai mult, argentinianul nu vrea să-şi mai pună semnătura pe un contract cu Parisul, deşi lovitura era anunţă ca sigură în urmă cu câteva săptămâni. Sursa citată mai notează faptul că Leo Messi "vrea altceva, valorează alte lucruri pentru viitorul său".

Vestea vine ca o "bombă" în vestiarul lui PSG şi pentru şefii de pe Parc des Prince, care erau siguri că îl vor avea pe campionul mondial şi din 2023 încolo. Când a semnat cu PSG gratis, în 2021, Leo Messi şi-a pus semnătura pe un contract de doar doi ani, până în vara lui 2023.

Leo Messi a jucat 55 de meciuri pentru PSG de la transferul la Paris, timp în care a marcat 24 de goluri şi a livrat 29 de pase de gol.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Leo Messi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: leo messi prelungire psgleo messi psgleo messi contractleo messi 

viewscnt
Articole similare